hur du säkerhetskopierar ett litet verktyg släpvagn

hur du säkerhetskopierar ett litet verktyg släpvagn

Ett verktyg släpvagn är vanligtvis en liten, enaxelssläp användas för allmänna ändamål dragande. Ett verktyg släpvagn kan komma till hands för att flytta bohag, transporterar motorcyklar eller fyrhjulingar eller dragande och trädgård. Du kan köpa billiga verktyg släpvagnar hemma eller gård centra, eller så kan du hyra en av dagen på uthyrning centra. Drar en liten släpvagn är ganska lätt att få kläm på tills det kommer till säkerhetskopiering. Genom att följa några enkla tekniker du ska kunna backa ett litet verktyg släpvagn tillfredsställande.

Du behöver: Tyg
måttband
. Assistant.
Penna och papper.


1.
Använd alltid en spotter om möjligt. Har någon står där de kan se baksidan av din släpvagn när du säkerhetskopierar att se till att det inte finns några hinder i din väg. Se till att spotter i ditt synfält i fall de behöver du plötsligt slutar.
2.
Långsamt tillbaka. Bli inte bråttom så kort verktyget släpvagnar fällkniv snabbare än en längre trailer.
3.
Använd inte speglar om möjligt, när du säkerhetskopierar, som speglar visar en omvänd utsikt och kan förvirra dig om du inte är van att stödja en släpvagn. Titta ut bakrutan på bilen för att kontrollera dina framsteg om den inte är blockerad.
4.
Placera ena handen runt rattkransen i botten. Flytta handen i den riktning du vill trailern att gå. Gör långsam, gradvis rörelser. Gör inte plötslig eller snabb styrrörelser.
5.
Stanna fordonet omedelbart om släpet börjar fällkniv eller om bakkanten på släpvagnen kommer runt för att möta fronten. Dra fram emot att räta ut släpet och prova din manöver igen. Placera handen ovanpå ratten och följa släpets rörelser när det äntligen går i avsedd riktning.

Tips och varningar


 • Du kommer att vara mer beredd att stödja din trailer i ett begränsat område om du öva på din uppfart eller på en ledig parkeringsplats först.
 • En bra tumregel när du reser med ett litet verktyg släpvagn är att parkera din bil och släp tillsammans i ett område där du inte behöver backa ut när du avgår. Planera i förväg och dra inte fram i ett område som kommer att bli svårt att backa ur om det finns andra alternativ. Till exempel, de flesta vägar rastplatser har utdragbar genom parkering för resenärer som är dra släpvagnar.
 • När en släpvagn är jackknifed, vanligtvis släpet tungan kommer i kontakt med baksidan av blånor fordon, och kan beroende på hastigheten av påverkan, orsakar stor skada på släpet och din bogsera bilen.
 • aldrig tillbaka upp blint. Vet vad som är bakom dig innan du backar, även om den innebär stopp och få ut ur fordonet att inspektera det område du backa in.


 • Relaterade artiklar


  hur ska smart om parkeringsplats säkerhet
  hur man ska hjälpa funktionshindrade lära sig att köra
  hur man motorcykel defensivt
  hur man gör dig själv en säker förare
  hur du hittar din gas körsträcka
  om bilbälten
  säkraste subcompact bilar
  typer av dockor krocktest
  hur man kan förbättra auto gas mpg
  fordonssäkerhet guide