hur du gör din bil en ingen mobiltelefon zon

hur du gör din bil en ingen mobiltelefon zon

Textning under körning, eller mixtra med ett oändligt antal enheter, inklusive din mobiltelefon eller GPS, är en farlig praxis myntade som distraherade körning. Denna ganska ny vana är en ledande faktor i olyckor över hela nationen. Nästan 6. 000 människor dör och 500. 000 skadas varje år på grund distraherad körning olyckor. Så här gör din bil ett nej cell zon
1.
Göra din bil ett nej cell zon är i första hand ett medvetet beslut som varje person att göra. Många människor som inte skulle drömma om att alkohol och bilkörning tror ingenting av distraherad körning. Dessa människor borde veta detta: bilen under din mobiltelefon eller när SMS är motsvarigheten till att ha fyra drinkar och försöker driva
2
Hur långt kan man gå. . ? I den tid det tar att fokusera på en mobil enhet (ungefär fem sekunder) kan du resa längden på en fotbollsplan på motorvägshastigheter. ?. Skulle du avsiktligt köra längden av en fotbollsplan utan kikar
3
Det är enkelt, låt röstbrevlådan ta samtalet. Du kan ringa tillbaka senare när du inte kör. Detta gör inte bara din bil en mobiltelefon frizon, men det sänder ett viktigt budskap till de människor som kallar dig-förmodligen de människor som du älskar-nämligen en förare är din prioritet, och det bör bli deras, också.
4.
Vet du kostnaden? Visste du att fler och fler stater slå till mot denna praxis? Prata och körning kan rack upp dig en rejäl böter. Men att få till en olycka och att orsaka dödsfall eller skada dig själv eller andra är det ultimata priset.
5.
Kontrollera att distraherad körning är täckt i ditt barns förarens utbildningsprogram. Tonåringar som kanske inte lyssnar på dig eller lära dig av dina goda exempel kan lyssna till råd från en drivande professionell.
6.
När du har lagt ner din egen telefon, göra valet att inte vara ett offer. Fokusera på din egen körning samt de förare omkring dig. Om du har passagerare, se till att de vet att du vill att deras synpunkter. "Hej, mamma, är killen bakom oss på en cell. Vi borde ge honom lite extra utrymme för att stoppa. "
7.
Använd din röst för att öka medvetenheten om denna praxis till alla du känner. Uppmuntra alla som vill lyssna för att göra en egen bil en mobiltelefon frizon.


Relaterade artiklar


hur man rada upp bilen att stanna på din sida av vägen
Hur matchar poliser upp hjulspår?
hur rida en scooter Vespa motor
när kan polisen söka lagligt en bil?
hur man får körkort över 18 år
hur man får tillbaka din bil efter att den har beslagtas
hur man beräknar värdet av ett förlist bil
hur de kan förmedla vägprovet
street racing lagar
hur man lär en tonåring hur man kör