betjänt Keyless instruktioner

betjänt Keyless instruktioner

Vissa bilar har en Keyless betjänt system på dem som ett alternativ som låter dig öppna din bil utan att använda en nyckel för enklare och snabbare åtkomst. Dessa system är enkla att använda, finns i många former och är dyra att ersätta

Du behöver:. .
Bil
Lite tid.

bruksanvisning

Keyless betjänt systemen är ganska enkla att använda, eftersom de har den viktigaste installerat på själva bilen, som reagerar på en avlägsen som du håller på din nyckelring. Dessa avlägsna system tillåter dig att göra ett antal saker till din bil på avstånd, genom att erbjuda en rad knappar med motsvarande symboler. Dessa knappar kommer att låsa och låsa upp bilen, öppna bagageluckan och armen eller unarm ett larm. Många av dessa system också kommer med en panik larmknapp, som kommer att kvitta horn på din bil för att skrämma bort någon nära dig eller din bil, eller hjälpa dig att hitta det i en stor parkeringsplats.

Olika typer av Betjänad Keys

Dessa betjänt nycklar kommer också i många olika typer. Några kommer som en separat fjärrkontroll med en faktisk, "gammaldags" knappen, som också sätta på din nyckelring, så att din bil bara öppnas med en fjärrkontroll, men började med separat nyckel. Detta är av säkerhetsskäl. Många av dessa nyare typer av betjänt nycklar levereras med fjärrkontroll och viktiga alla som ett paket, med metall nyckel och motsvarande tänder kommer ut i slutet av fjärrkontrollen. Andra tangenter relä helt enkelt meddelandet till bilen genom att vara i fickan, så att du kan gå upp till dörren och det kommer att låsa upp för dig, liksom börja med en knapptryckning.

Kostnad Keys

Dessa betjänt nycklar är ofta ganska dyra, men så är det viktigt att hålla fast dem. Bara att ersätta eller kopiera dessa nycklar ensam kan kosta ett par hundra dollar ibland, eftersom de måste programmeras och skär för att matcha bilens databas och låt den starta lätt. Att ha en back-up-knappen för att starta din bil är alltid en bra idé, men inte nödvändigtvis prisvärd.


Relaterade artiklar


Toyota FJ snö körtips
manuell växellåda växling tips
hur man kör ett fordon växelspak
hur man kan sitta under körning
Hur gropar skada bilar?
rättsmedel för trötthet
hur man kan förebygga bilolyckor
hur man startar en dodge ram diesel
hur man skall kunna bekämpa en trafik biljett eller fortkörning biljett
Hur du tar trafik skola i Tennessee