Vilka är farorna med däckbyte?

Vilka är farorna med däckbyte?

Du behöver:
Roll burgaller
. Sandsäckar.
Parksense Bakre parkeringshjälp enhet.
Larmsystem.

Ibland kan du ha att göra med en punktering som du måste ändra. Ändra en punktering är relativt enkel, men måste du vidta försiktighetsåtgärder när du byter dina däck för att garantera din säkerhet och undvika faror. Det har funnits människor som har drabbats av allvarliga skador, inklusive dödsfall, medan byta däck.

Bli träffad av en bil

Människor har blivit överkörd av en bil när du byter ett däck. Många gånger beror detta på punktering inträffade på motorvägen och bilen var inte tillräckligt långt i axeln körfält för att säkert byta däck. Den person under bilen byta däcket kan inte titta på mötande trafik som kommer för nära. Dessutom är det ännu farligare att ha fötterna hängande ut från under bilen på den sida där mötande trafik närmar sig. Detta kan också leda till att personer som ändrar däcket skadas av en bil som kör över sina ben. Det är alltid bäst att ha någon med dig tittar upp för trafik medan du ändrar ett däck.

Bil Falling on You

Om din bil inte är kapade upp ordentligt, den kan falla över dig. Detta kan också hända om du inte har rätt uttag eller ditt jack är felaktig och ger ut.

Bli överkörd av bilen Din Ändra

Du kan också bli överkörda av den bil som du ändrar däck på. Detta kan inträffa om du inte ändrar din bil på ett plant underlag, som du bör vara. Detta kan även hända om du inte har din bil i parken innan du börjar ändra däcket och ett stag bakom bakhjulet eller stoppklossar hjulet för att förhindra att bilen rullar över dig.


Relaterade artiklar


hur man kan stoppa få fortkörning biljetter
Varför min Mercedes 300D brist makt går upp kullar?
fordonssäkerhet information
hur de ska hålla sig vaken på vägen
hur man skär slirskydd för att passa
hur man kör ett fordon växelspak
hur man får tillbaka till I-95 söderut från Greenbelt tunnelbanestationen via Kenilworth avenyn
hur man kan få tillbaka förtroendet för körning
hur man får maximal mpg
hur man beräknar en hastighetsmätare med större däck