hur man undervisar köra en standard

hur man undervisar köra en standard

Någonsin undrar hur du lär din tonåring det bästa sättet att köra en vanlig bil utan att behöva ersätta kopplingen eller att få whiplash? Jag kommer att försöka visa dig hur man gör just det med dessa enkla instruktioner undervisning

Du behöver:. .
En standard fordon
ett öppet område eller parkeringsplats.
en lätt lutning som en liten kulle eller ramp.
någon som kan lära.


1.
Först hitta en tom parkeringsplats tillräckligt stor för att köra runt. Det bör vara tillräckligt stora för att smidigt öka till 30 mph under körning i en rak linje. En skola eller ett företag mycket på helgerna brukar vanligtvis passa räkningen.
2.
Har din elev föraren lägga i 1: a växeln. Berätta för dem att de inte kommer att flyttas till 2: a tills de får bilen att fungera smidigt från en hållplats. Låt dem "Ride the clutch" lite för att få känslan av att det är engagera punkt samtidigt ha dem att trycka på gaspedalen för att få rätt känsla av hur mycket gas för att ge bilen utan att göra det sticket framåt eller spilta. Låt dem göra det upp och ner på partiet flera gånger, aldrig flytta ut 1: a växeln. Detta kan ta ett tag men inte gå vidare till en ny växel tills de behärskar den här delen!
3.
När de har en känsla för att göra bilen gå smidigt från ett stopp sedan börja Låt dem skynda att byta växel. När en förare har det på andra växeln det finns egentligen ingenting att det ska gå därifrån upp. När de blir mer bekväma har dem accelerera över parkeringsplatsen i en sväng. Påminn dem om att flytta ner genom tur att undvika motorstopp bilen vid lägre hastigheter. Även detta är lätt för de flesta studenter när de väl har bemästrat steg ett.
4.
Om din student föraren har bemästrat dessa steg försöka hitta en liten lutning och parkera bilen på den så kommer bilen att rulla bakåt fritt när de inte växel. Har din elev drivrutinen igen engagera kopplingen och trycker på gasen för att försöka hålla bilen från att rulla bakåt eller går framåt. Gör detta om och om igen för att ge ert förtroende studenten förare de kan engagera kopplingen utan att nypa eller rullande bilen bakåt.
5.
Det kan ta mer än ett träningspass, men när ditt Studenten har bemästrat alla ovanstående åtgärder prova dem ute på vägarna i ljuset trafikförhållanden. Var noga med att bara göra detta på kortare resor och med dig i framsätet för att bidra till att försäkra dem. Kör bilen i trafiken kan göra din student förare mer orolig.
6.
En sista punkt. Som lärare har du kvar måste lugn och inte skrika eller klaga på dina elever körning medan de försöker lära sig. Om du följer alla dessa steg, särskilt de första steg bör din student föraren börjar känna sig bekväm bakom ratten på någon standard fordon på nolltid.

Lycka till!

Tips och varningar


Var
 • patienten som alla lär sig i sin egen takt.
 • denna artikel förutsätts att som lärare, du har en avancerad förståelse för hur man korrekt driva en standard fordon.
 • Försök aldrig att få eleven lära sig köra om den öppna vägen. Endast försök körning i trafik efter det att du är studerande har visat att de kan hantera kör bilen med tillförsikt.


 • Relaterade artiklar


  hur man smälta väg is
  tips för att hjälpa dig att klara förarutbildning
  vad som orsakar en bil att sladda
  hur man får vänt bort under körning
  grunderna i att använda bilbälten
  manuell växellåda körtips
  hybridfordon säkerhetsinformation
  säkerhetstips för körning i snö
  Hur är vinterdäck bättre än vanliga däck?
  hur man får ut ur en bil stöttning vid liv