hur man avaktivera OnStar

hur man avaktivera OnStar

OnStar är ett fordon säkerhets-och skyddsbestämmelser som är förinstallerat på fabriken på många nya General Motors fordon. När du köper ett fordon som innehåller ett OnStar system, är den första prenumerationsperioden ingår i inköpspriset. Även om de tjänster som erbjuds av OnStar är användbara för många människor och kan vara användbart i en nödsituation, kan vissa fordonsägare vill avbryta tjänsten på grund av kostnaderna eller för att de inte vill att deras fordon spåras med GPS-systemet eller justeras av fjärrkontrollen diagnossystem.

Du behöver:
Aktiv OnStar prenumeration


1
Tryck på den blå knappen OnStar i din bil för att ansluta till en OnStar rådgivare. . . Alternativt kan du ringa OnStar direkt från en mobiltelefon eller fasta telefon på (888) 4-ONSTAR (466-7. 827) avgiftsfritt.
2.
Berätta för OnStar rådgivare du vill att avsluta ditt OnStar prenumeration. Om du menar allvar med att säga upp tjänsten, vara beredd att parera OnStar rådgivare's erbjuder ett rabatterat pris.
3.
Kontrollera att OnStar stoppar fakturering ditt kreditkort eller andra automatiska betalningsmetod för tjänsten. Om du inte betalar för OnStar en automatisk betalningsmetod, behöver du inte oroa dig för detta. Istället, om du inte betalar dina räkningar personligen, låt den som betalar dina räkningar vet att du har avbokat OnStar och att framtida räkningar från OnStar bör inte betalas ut.

Tips och varningar


 • Du kan avbryta OnStar helst under din prenumeration. Du kan även återaktivera det när som helst om du beslutar dig för att prenumerera på OnStar nytt.
 • Om du betalat i förskott för mer än en månad kommer OnStar fråga dig en partiell återbetalning. Det spelar ingen återbetalning inte abonnemang som ingick i fordonet köpeskillingen.
 • När du avslutar din prenumeration OnStar, alla OnStar funktioner och tjänster som kommer att sluta fungera. Om du är involverad i en bilolycka, kommer OnStar inte svara eller skicka hjälp.
 • Om du angav OnStar med ett kreditkortsnummer när systemet aktiverades, måste du kontakta den du vill avbryta tjänsten, även om abonnemanget var för en specifik term, eftersom du är inskriven vid en automatisk betalning programmet.


 • Relaterade artiklar


  hur man sätter slirskydd på en 4x4 för sig
  hur man bogsera en Jeep Liberty
  hur har din bil redo för vintern
  hur man kan kontrollera status för ett körkort i Virginia
  hur man förebygger motorväg hypnos
  säkraste sportbilar
  hur man undviker att dödas eller skadas under körning in i en konstruktion zon eller en trafikstockning
  hur du kan förbättra din bränsleekonomi / gas körsträcka
  hur man vara säker på körningen resor
  varför motorväg ingenjörer sätter vatten fat vid avslut ramper?