hur du uppgraderar över trafiksäkerheten

hur du uppgraderar över trafiksäkerheten

Var uppmärksam. Nästan 75% av över trafikolyckor tillskrivs förare fel. Tänk på hur många liv har förändrats dramatiskt, för att någon inte tar sig tid att uppmärksamma! Det finns många saker du kan göra för att förhindra fordonstrafik olyckor och sex av dem visas här:

Du behöver:.
Common Sense
Giltiga körkort.
Motorfordon.


1.
Glöm mobiltelefon. Bara lämna den ensam eller ännu bättre, stänga av den under körning. Och bli inte invaggas i det faktum att en handsfree-telefon är säkert, det är det inte. Om du behöver ringa ett samtal med din mobiltelefon, dra säkert av vägen att göra det.
2.
Bilresa från vin och sprit. Ta för vana att inte köra alls, ja på alla, även om du har haft en alkoholhaltig dryck. Det finns ingen att skämmas. Och när du kör, vara på jakt för fordon som inte stannar i deras utsedda körfält, svarar långsamt på trafiksignaler eller broms för ofta.
3.
Sakta ner. Var uppmärksam på din hastighet när du inte kör på motorvägen. Fler dödsolyckor inträffar på landsvägar och inte på Interstate motorvägar. Anpassa alltid hastigheten efter väglag.
4.
Skydda dig själv och göra vissa dina passagerare skyddas också av ordentligt fästa sina säkerhetsbälten. Den krockkuddar i bilen är utformade för att skydda passagerare som kollapsat i ordentligt. Så dra nytta av alla de säkerhetsåtgärder din biltillverkare har lämnats.
5.
Bära hjälm när du reser på din motorcykel. Och insistera på att du passageraren bär också. Justera ett bud upp "gör" är en hel del lättare än återhämtar sig efter en skallfraktur. Och hjälmar räddar liv.
6.
Utbilda dig själv innan du gör en ny bil köp. Många nya och sen modell fordon finns med elektronisk stabilitetskontroll. Detta är en säkerhetsfunktion som hjälper förarna att behålla kontrollen av ett fordon. Det förväntas att bilar utrustade med denna säkerhetsfunktion kommer att delta i färre rulla runt typ olyckor. Följ alla dessa tips om hur du uppgraderar över trafiksäkerheten och därmed har du gjort din del i att hjälpa till att skydda dig själv och dina nära och kära.

Tips och varningar


 • Kör säkert och hjälpa andra att njuta av livet
 • artikel Text:. Copyright u00A9 2010, Ted Atoka, Alla rättigheter reserverade
 • .


  Relaterade artiklar


  vad är en dimma ljus?
  hur man ska värdera aaa
  hur man undviker bilen krockkudde skador
  hur du aktiverar min florida licens
  hur man kan lugna ner under en trafikstockning
  hur man får de bästa gas körsträcka på en pickup
  sportig körning tips
  hur transportera ditt fordon längdskidåkare
  säkerhetsfunktioner tidiga bilar
  hur sluta vara en aggressiv förare