hur dimma bevis vindruta

hur dimma bevis vindruta

Windows kommer att dimma upp när det finns en stor förändring av temperaturen i bilen och utanför. Denna förändring i temperaturen orsakar en dimma bildas på ditt fönster gör det mycket svårt att se. När fönstren är immig upp verkar det som ditt enda alternativ är att använda din hand och torka dimman bort lämnar efter streck som är också svårt att se igenom. Dimma hög grad kan påverka din förmåga att vara en säker förare. För att minska risken för dimma du bör ta ett par minuter och dimma bevis på vindrutan. Du kan också använda denna process på alla andra fönster eller spegel som verkar dimma enkelt

Du behöver:. .
Pappershanddukar
fönsterputsmedel.
rakkräm.


1.
dimma bevis framrutan måste du först börja med att rengöra insidan av ditt fönster med bra fönsterputs och pappershanddukar.

2.
När ditt fönster är rent du kommer att behöva tillämpa ett tunt lager rakkräm till fönstret. Överraskande den billiga grejer som fungerar bäst för detta. Se till att du täcker hela fönstret.
3.
Efter rakkräm har varit på fönstret för ett par minuter Använd en ren pappershandduk och torka av raklödder utanför fönstret.
4.
Se till att upprepa processen för alla dina fönster för att hjälpa dimma bevis alla dina fönster.


Relaterade artiklar


hur mycket gas används för att starta en bil?
hur man kör säkert och ansvarsfullt när du är på väg
hur man kan spara bensin på din dagliga pendla
effekterna av mobiltelefoner på hälsan
DMV körprov tvingande regler
hur man lär dina barn att köra
hur man kan stoppa din man från fortkörning
realtid spårning av fordon och återvinning
hur man byter körfält i tung trafik
hur man: berätta "pappa" (hans körning dagar är över)