Roll Over Protection krav

Roll Over Protection krav

OSHA: s Roll-Over Protection System (ROPS) är inriktad på säkerheten för operatörerna för traktor, medium eller tungt jordbruksnäringen, markarbeten eller maskiner konstruktion. Alla tillverkade och installerade strukturer och system affiliate kräver utformningen överinseende av en professionell ingenjör, och eventuella strukturella arbetet produkter är föremål för regelbunden federala /statliga inspektioner.

Omkostnader Styrka

ROPS-skydd reglerna anges i OSHA avsnitt 29 CFR 1928,52, 1928,53 och 1926,1002. I allmänhet är dessa avsnitt beskrivs konstruktion och installation av alla tillverkade strukturer med avseende på fri höjd, material styrka och andra begränsande faktorer när det gäller installation av dessa system.

Bilbälten

Enligt OSHA § 29 CFR 1928,52, 1928,53 och 1926. 1002 måste tillverkare av industriella maskiner säker fast en operatör med bilbälte när en maskin används. I händelse av en rollover kommer dessa bälten ge tear-styrkan som krävs för att tillåta en operatör att "hänga" säkert från bälten när inverterade.

Dumper-Yttre Protrusion

Under ROP, dumprar är också omfattas av denna uppsättning av OSHA förordningar, eftersom dessa fordon kör en risk för "tipping" under lasten eller på ojämn mark. I detta fall måste externa utskjutande anslutning till maskinens hytt installeras för att mildra effekterna av en överföringshändelse.


Relaterade artiklar


Vilka är fördelarna av slirskydd?
hur man läser en rapport trafikolycka
hur man uppför en brant snö-packade köra i omvänd med en framhjulsdriven bil
hur man skär slirskydd för att passa
när ska strålkastarna slås på?
Hur sänder jag ett fordon från Nya Zeeland till Storbritannien?
hur man gör en tre punkt tur
hur du tar bort frost från vindrutan utan en skrapa
hur man upptäcker en GPS-tracker ansluten till din bil
hur man installerar en blind fläck spegel