Mercury Mystique broms problem

Mercury Mystique broms problem

Mercury Mystique är en bil som Ford producerad från 1995 till 2000. Det är en av Fords bilar som inte råkar ha en direkt ersättning efter det att bolaget slutat göra det i USA Det är också en Ford fordon som anges i bil och förare från 1995 auto granskning som en av 1995 10 Best Cars.

Du behöver:
en vanlig bil
. ett öppet område eller parkeringsplats.
en lätt lutning som en liten kulle eller ramp.
någon som kan lära.

Historia

Ford Motor Company som infördes den första Mercury Mystique i Nordamerika. Mystiken var utrustad med dubbla krockkuddar, liksom främre bälten axeln som var höj-och sänkbara. Utöver de Mystique fem-mph stötfångare som var en vanlig säkerhetsåtgärd hade konsumenterna möjlighet att låsningsfria bromsar som fungerar på alla olika hastigheter. Trots dessa särskilda säkerhetsåtgärder, var problem senare upptäckte att så småningom skulle leda till ett återtagande av vissa Mercury Mystique fordon.

Fakta

En 9 mars 2006 tillverkarens rapport lämnas till National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA ) avser återkallande av Mercury Mystique bromsdelar. Bromsdelar, tillverkade Inc. eftermarknaden broms produkter som Ford använde i några av deras Mercury Mystique fordon. Återkallandet som inleddes den 13 mars 2006 gäller endast de produkter som tillverkats mellan 27 juli, 2005 och 17 januari, 2006. Dessa Ford-bilar fått cylindrar ersättningsbromsbelägg som var potentiellt farliga. I detta minns, bestämdes det att bromsen tillverkaren var ansvarig, inte den automatiska tillverkaren.

Varning

NHTSA rapporten konstateras att huvudcylindern innehöll en intern tätning som skulle kunna förlora sin flexibilitet om den del utsätts för mycket kalla temperaturer. Detta kan leda till en bromsvätska läckage, och i sin tur minskar trycket i bromsledningen. Med stoppsträcka ökade med förlusten av tryck i bromsledningen, kunde en olycka i slutändan resultatet.

Lösning

För att avhjälpa situationen Affinia Brake Parts gick Inc. att ersätta den bromscylinder som innehåller felaktiga inre tätning. Den ursprungliga Ford tillverkade delar som följde med fordonet inte påverkas av denna återkallelse. Affina kundtjänst nummer är tillgängligt för ägare som kvalificerar för att få gratis reservdelar. Den Affina Group Telefonnumret är (800) 323-0354. Konsumenter som upplever problem i samband med återkallelsen eller återkallande rättsmedel kan kontakta Safercar. gov för ytterligare information och hjälp.

Identifiering

Affina Brake Parts, Inc. är en produkt av Affina Group, Inc. De är en ledande distributör av eftermarknaden bildelar. De är verksamma i Asien, Europa, Indien, Nordamerika och Sydamerika. Kostnaden för att ersätta potentiellt 7. 440 enheter berörs av återkallelsen knackade i Affina årliga intäkter på 2 miljarder USD. Den Affina broms delar som används i Mercury Mystique ihåg avser specifika bromsprodukter. De är de delar som såldes under varumärkena Raybestos, Napa, Aimco, AC Delco, Bendix, Carquest och Wagner. De avsatta Kampanj ID-nummer för 2006 minns är 06E022000.


Relaterade artiklar


racing tips
hur man kan stoppa din bil om du bromsar misslyckas
hur man avfärda poäng från en Texas trafik biljett
manuell växellåda grunderna
hur man fickparkera en bil lätt
sätt att öka bränsle körsträcka
hur du aktiverar min florida licens
hur de kan förmedla dina studerande tillstånd DMV test
hur man växlar på en Goldwing gl1100
hur man gör det mesta av din radar detektor