vad göra för att grön din bil

vad göra för att grön din bil

Med all teknik till ytan för att göra vår bilindustri mer miljövänliga, det finns säkerligen en tid inom en inte alltför avlägsen framtid när bilen du kör är lite "grönare". Men tills du kan köpa som hybrid-eller elbilar, bör du allvarligt överväga hur du gör din nuvarande bil grönare. Grönare din bil betyder inte nödvändigtvis omvandla det till ett alternativt bränsle. Ändra din livsstil lite att göra den teknik du har arbete för oss alla

Drive Green

Grönare din bil kan innebära att köra grönt. Ökning bränsleekonomi och utsläpp av mjuk körning och på rätt hastigheter. Kör hastighetsgräns och undvika plötsliga start och stopp, enligt Planet Green.

Inkonsekvent och alltför höga hastigheter kommer att minska din bränsle körsträcka drastiskt, för att inte tala om farorna med fortkörning. Överväga möjligheten att även en liten Fender Bender. Även om ingen skadas, får en ny stötfångare måste tillverkas och målningen processen är allt annat än bra för miljön. Försök att hålla din varvtal mellan 1200 och 3000 och förändring vid rätt tidpunkter i fordon manuell växellåda. Försök också att konsolidera resor för att springa ärenden så att du inte kör extra miles onödan.

Håll ögonen öppna

Håll ett underhåll logga in på ditt fordon och se till att få reguljära tune-ups. Hålla din luftfiltret rent kommer att producera mindre föroreningar och öka bränsleekonomi, och att hålla rätt lufttryck i däcken kommer att maximera gas körsträcka. Enligt Planet Green, om varje amerikansk höll henne rätt lufttryck i däcken, skulle landet använda två miljarder färre liter bränsle varje år.

Lämna det hemma

Det bästa sättet att göra din bil har mindre påverkan på miljön är inte att driva den, enligt Grist. org.

Lämna bilen hemma när du kan. Om du bor tillräckligt nära till jobbet, skolan eller på platser där du måste springa ärenden, ta cykeln eller promenera. Om att gå eller cykla är inte din kopp te, sedan överväga att köpa en skoter som ska användas för korta resor. Dessa fordon använder mycket små mängder bränsle och kommer att skära väg tillbaka på dina utsläpp produktionen.

Re-Start

Om du är parkera bilen i mer än 30 sekunder, stäng av motorn. Tanken att starta bilen avfall gas är en myt, och du kommer att bränna mindre bränsle genom att stänga av bilen och få fart den än du kommer att låta den gå på tomgång i en minut.


Relaterade artiklar


hur man byter växel i en Mazda3
vad stater tillåter inte dubbdäck?
grunderna i bilkörning
Hur kan jag spåra flera registreringsskylt?
information om trafikregler
typer av bilbälten
hur du tar bort den döda vinkeln i en spegel
hur du förnya din licens på Austin DMV
hur man undviker rött ljus kränkningar
hur man skall redovisa väderförhållanden när du använder en höjdmätare