vad är en radarn för?

vad är en radarn för?

RADAR vapen används av folk som poliser och sport tjänstemän team för att beräkna hastigheten av ett objekt eller fordon

Beskrivning

Radar står för Radio Detection and Ranging. Först användes under andra världskriget, grundat sig på överföring av radiovågor för att bestämma hastigheten på objekt genom att studsa vågor bort dem och mäta skillnaden i Returvågen.

Radar Guns

radar pistoler är bärbara enheter som kan användas av människor, snarare än en stationär enhet, t. ex. vad som kan finnas i en ubåt.

Program

I sport kan en radarn avgöra hur snabbt en boll är i rörelse, vilket kan beteckna kvaliteten på en pitcher i baseboll. Polisen använder dem för att övervaka hastigheten på fordon i trafik och som bevis i utfärdande citeringar.

Frågor

Radar vapnen har frågor i kuperad eller skogsterräng eftersom en direkt siktlinje är nödvändig. Objekt som är i närheten av varandra, men färdas i olika hastigheter kan också orsaka felaktiga avläsningar.

Future

Vissa polismyndigheter redan använder LIDAR (Light Detection and Ranging), som använder pulser av laserljus för att mäta hastighet . Det kan beräkna hastighet snabbare eftersom ljuset färdas snabbare än ljudet.


Relaterade artiklar


typer av snökedjor
hur du förbereder din bil för resor i en vinterstorm
hur man går online trafikskola
hur man gör en snabb ekonomi bil
hur man kan förbättra gas körsträcka på en Xterra
hur man kör en manuell Nissan 300ZX twin turbo
10 mest stulna bilar i Golden State
hur man folie bil tjuvar
hur man byter en förlorad körkortet
Kan jag sätta slirskydd på min chevy Tahoe?