lämpliga förfaranden för att få fram en bil från en parkeringsplats

lämpliga förfaranden för att få fram en bil från en parkeringsplats

För erfarna förare, dra ut från en parkeringsplats är inte troligt ett problem. Däremot kan nya förare och även några veteran förare tycker att detta är en av de större utmaningarna i körning. När din bil är i trånga utrymmen med annan trafik runt, bör du vara försiktig för att undvika att en olycka. Efter några enkla tips om parkeringsplatser kommer att hålla dig och dem omkring dig säker

Avinstallera en vanlig parkering Space

Innan du får i bilen för att lämna en parkeringsplats, bör du kontrollera din omgivning. Kallelse om någon har lämnat något bakom, bredvid eller under bilen. Om du närmade din bil framifrån och någon lämnat en kundvagn bakom dig, kanske du inte vet det förrän det är för sent, enligt Snippets. com.

När du är i bilen och spände upp, använda alla dina speglar för att kontrollera i ytterkanten av bilen igen när du startar motorn. Om det finns några fotgängare eller bilar som rör sig i den kö bakom dig, vänta för dem att få klara av din bil med minst 10 meter innan de släpps in backväxeln och tillämpa gaspedalen.

När kusten är klar, tryck ner på gaspedalen varsamt som du ser över din högra axel genom bakrutan att titta på för alla fram till människor eller fordon. Om du ser en person eller bil, stanna och låta dem passera, eftersom de har rätt till väg.

Vänd hjulet i motsatt riktning som du vill lämna partiet då bilen är ungefär en tredjedel av vägen ut ur parkeringsplats. Glance fram och tillbaka flera gånger från bakrutan till främre hörnet på din bil som närmar sig det utrymme som gränsar till dig. Om du har aktiverat din ratten åt höger, kommer du att titta på din vänstra front. Se till att du har tillräckligt med avslut för att undvika att träffa bilen i nästa rum. Fortsätt att se upp bakrutan på annalkande trafik.

När din bil är helt i körfält, räta ut hjulet och stoppa. Placera din bil i kör och du är redo att gå. Viktigast, kom ihåg att ta det lugnt och enkelt under hela processen.

Dra ut från en fickparkering Space

fickparkering ibland anses vara den svåraste en förare gör på en regelbunden basis. Dra ut från en parallell parkeringsplats är enkel, dock.

Kolla runt i ytterkanten av bilen innan du sätter dig i att se till att det finns ingenting i vägen att du inte kan se från insidan. Spänna fast säkerhetsbältet och starta motorn. Vrid ratten så att hjulen är raka och placera bilen i omvänd, enligt New York Vägverket eller webbplats.

Titta över din högra axel på bilen bakom dig och försiktigt på den accelerator och tillbaka rakt upp. Stoppa ett säkert avstånd från bilens främre stötfångare och sätta bilen i enheten. Förvandla din ratt kraftigt mot körfältet, se över din vänstra axel mot trafik med foten på bromsen och vänta tills det finns ingen trafik närmar sig. Dra ut av utrymmet.


Relaterade artiklar


varför en släpvagn hanterar dåligt
typer av billarm
hur rida en scooter Vespa motor
hur man fickparkera bilen
sätt att öka bränsle körsträcka
vad är en tarp?
hur att få en vägbeskrivning till någonstans
hur man inte ska göra en bil larm gå av
hur man kör safetly
hur man hanterar extrema väderförhållanden körning