hur safetly köra i snö

hur safetly köra i snö

Har du någonsin sett de förare som inte har en aning hur man kör i snön? Vill du vara en av dem? Jag tänkte inte så. Genom att följa den här artikeln, kan du bli en bättre förare i snön

Du behöver:.
En bil
tålamod.


1.
Det första steget för att köra säkert i snön är att se hur mycket det har snöat. Ibland kan det vara för mycket snön att köra period. Ibland är det bra att vänta tills plogar hit vägarna och salt /sand tappas. Men om du måste köra, fortsätta läsa.
2.
Det andra steget att köra säkert i snön är att köra långsamt. Du bör vanligtvis kör minst 10-20 km /h under vad du skulle köra under normala förhållanden. Genom att göra detta gör du redan mycket bättre!
3.
Tredje steget för att köra säkert i snön är att lämna gott om tid att sluta. Det rekommenderas att du lämnar minst tre gånger stoppsträckan mellan dig och en plats i snön. Om du inte gör detta, kan du vraket.
4.
Fjärde steget är att inte slå igen på bromsarna när man kör i snö. Du bör alltid bromsen långsamt så du inte bilden. Detta kommer också att hjälpa dig vara säker i snö.
5.
Det femte steget är att ha lyset på och vindrutan ren. Genom att göra dessa saker, kommer du att kunna ha bättre synlighet i snö. Synlighet är nyckeln i snö. Om du inte kan se när man kör, är du sätta dig själv i fara!
6.
Slutligen, använd ditt sunda förnuft. Om du inte tror att du gör något rätt, är du förmodligen inte. Se till att du inte går riktigt snabbt i isiga förhållanden. Gör inte skarpa svängar. Om du gör dessa saker du kommer att bli en säker förare i snö!

Tips och varningar


 • Använd sunt förnuft.
 • Var säker
 • Res inte i farliga väder!


 • Relaterade artiklar


  hur man kan stoppa en bil sladd på snö och is
  vad är Hov lane?
  hur du hittar ditt förlorade bil på parkeringen
  rättsmedel för trötthet
  hur till få min poster av en beslagta
  hur man ska hantera minderårigas alkoholkonsumtion: tips för föräldrar
  hur man får igenom en lång bilresa
  billack färg val för säkerhet
  hur man lär ditt barn att köra
  vad är ålder för att börja Driver’s Ed?