hur säkra en presenning

hur säkra en presenning

Presenningar kan användas för en rad olika syften normalt förknippas med bilar, men de används också som skyddsrum för camping eller som täcker en skadad tak. Oavsett om säkra en last för transport på baksidan av en lastbil eller bara täcker en bil för att skydda den från väder och vind, riktigt säkra en presenning är avgörande för dess avsedda ändamål. Lyckligtvis presenningar är mycket lätt att binda och säkert. Allt du behöver är en rulle rep och en presenning stor nog att passa dina syften för att transportera en last

Du behöver:.
Tarp.
Rep.


1.
Lägg tarp platt i sängen på bil och drapera överflödigt material över hytten. Dra på tarp på sidan draperad över lastbilen tills materialet i slutet av flaket överhäng ungefär 3 eller 4 meter.
2.
Placera punkter som ska transporteras i bädd på lastbilen som snyggt och proportionellt som möjligt. Ordna dem så att de är platta och även på toppen.
3.
String rep genom öglorna av tarp nära sidorna av flaket och väva den över genom öglorna på den andra sidan av tarp. Väva tarp och cinch ner strax över lasten, lämnar den övre delen över förarhytten och botten i närheten av bakluckan vävda.
4.
Vänd på bakluckan del upp över vävda delen av tarp sedan knyta det till vävda till att hålla det på plats.
5.
Dra den övre delen av Tarp, om över hytten, ner mot bakluckan sedan stoppa den under lasten. Knyt tarp ner med rep med förankringsmekanismen loopar inuti sängen av lastbilen och cinch repet ner över toppen av tarp och last. De flesta lastbilar har två eller tre uppsättningar surrningsbeslag loopar som ligger inne i botten av trucken.

Tips och varningar


 • Använd en presenning som ligger 12 x 12 eller större för att säkra en stor belastning.
 • Om tarp inte sitter fast ordentligt kommer det att lossna och lock runt, vilket kan skada lacken på din bil.


 • Relaterade artiklar


  hur man får ut av snön om du kör fast
  hur man kör säkert i bilen
  hur du kan maximera gas körsträcka
  hur man byter en förlorad Florida körkort
  hur man kör i en snöstorm
  hur man ned SKIFT en lastbil överföring
  vad stater tillåter inte dubbdäck?
  hur många steg att parkera en bil?
  bränsle körsträcka tips
  hur man säkert åka bil