hur man startar en handbok på en kulle

hur man startar en handbok på en kulle

Min syster skulle få oss att öva med henne VW bugg. Eftersom det var en manuell och hon skulle ta oss till toppen av vår kulle och göra oss börja med första växeln

Du behöver:.
Manuell bil
. Hill.
tålamod.
tomma rymden.


1.
köra en manuell kräver övning men vänta tills du sitter på toppen av en kulle och måste sluta sedan börja om igen. Detta är inte för långsamt . . . fötterna måste göra balansen agera och snabbt.
2.
Du kan lära dig att balansera med båda fötterna. Din koppling och gas pedal måste bli ännu eller du kanske rulla tillbaka eller rycker till stannat bilen på backen. Balansera båda fötterna tar upp gasen, men på några kullar kan det vara lättare.
3.
Kom ihåg att du måste vara i första växeln med din högra fot på bromsen och vänster fot på koppling. Om du lägger för mycket vikt på gasen kommer du att rycka framåt. Om du trycker ned kopplingspedalen ner för mycket du kommer att rulla bakåt. Bo nära på bromspedalen och om du är rädd och det finns bilar bakom dig förvandla din faror på och låta dem passera tills det är tillräckligt tydlig för att försöka. Du vill inte att rulla tillbaka till någon.

tips och varningar


 • praktiken
 • försöka backar var väldigt få människor enhet. detta sätt är det lättare att träna och lära sig att balansera dina fötter för att komma över kullen.


 • Relaterade artiklar


  rättsmedel för trötthet
  hur man hyra 12 till 15 passagerare van
  hur till vända din man till en bättre förare
  om krockkuddar
  hur man överlever en dödlig bil, suv, fordon, eller bilolycka
  Hur får man på en avbetalningsplan för att betala av min trafik biljett
  vad stater tillåter inte dubbdäck?
  hur man startar en bil checklista akuta kit
  hur man använder kedjor nödsituation däck
  hur man kan minska airbag skador