hur man håller dem tailgaters av din bakre

hur man håller dem tailgaters av din bakre

En av de farligaste saker vi möter på våra motorvägar är tailgaters. Att de är uppenbarligen omedvetna om att de är en bråkdels sekund ifrån döden är häpnadsväckande. Hur kan de tror att de skulle kunna stoppa en bil i 70mph, fem meter utanför personer stötfångaren framför dem om personen var tvungen att göra ett plötsligt stopp är obegripligt. Detta är steg jag har hittat för att hålla dessa dårar av min svans

Du behöver:.
Bildekaler från internet
. .


1.
Använda några körsätt. Om de är för nära, trumma med bromspedalen några gånger för att göra dem medvetna om att du inte uppskattar dem så nära.
2.
Få ur vägen genom att flytta över till en annan körfält om det är säkert. Låt dem förgöra sig själva utan att ta ut dig också.
3.
Vad jag har visat sig vara mycket affektiva är bildekaler. Detta är en jag nu hade gjort för min bil. Det är lustiga att se människor komma upp på min svans, då är det uppenbart läsa den, och backa. Naturligtvis vill de inte vara en idiot. Dessa kan göras genom ett antal källor på internet.
4.
Detta är bokstäver jag satte på min van länge sedan. Vanligtvis samma sak händer som i steg 3. När läser man backa. Om de inte gör, jag följer igenom med vad den säger och sakta ner tills de får meddelandet.

Tips och varningar


 • inte gör obscena gester på dem eller skriker åt dem. Det är vad producerar Road Rage. När man pekar på din bromspedalen, faktiskt inte bromsens som kan få dem att plöja in i dig.
 • Använd sunt förnuft. Framför allt vara säkert. Det är inte värt ditt liv för att "visa dem" vad du verkligen tycker om dem. De metoder jag har beskrivit är lätt och faktiskt roligt att göra.


 • Relaterade artiklar


  10 mest stulna bilar i Golden State
  scooter skyddsronder checklista
  hur man byter en förlorad Florida körkort
  hur man låsa upp en Toyota matrix
  hur man kan förbättra en bil gas körsträcka
  hur man kör med dubbade snökedjor
  Skillnaden mellan vinterdäck och alla däck säsongen
  vindruta säkerhet
  hur man får din chaufför abstrakt i New York
  hur man gör en tre punkt tur