hur man byter en jeep motor

hur man byter en jeep motor

Jeep-motorer kan gå igenom en hel del stress hela livet, särskilt om Jeep tas off-road. När motorn på en Jeep fastnar eller inte, att ta bort motorn återuppbygga eller ersätta den är ett övervägande. Jeep webbplatser kommer att ha byggsatser, delar, verktyg och nästan allt annat som du behöver för att göra jobbet rätt

Du behöver:. .
Tråget
Wrench.
Jack.
Pallbockar.
Ratchet set.
Cup.

Hur man tar bort motor


1.
Placera avtappningskärl under kylaren. Koppla bort kylarslangen från botten av radiatorn med en skruvmejsel eller bara klippa slangen av om slangen inte kommer att lossna lätt. Tappa radiatorn i tråget. Använd spärrfunktion som att ta bort bultar och muttrar låsning av radiatorn Jeep motor väggen och dra elementet ur motorrummet.
2.
Använd skiftnyckeln för att ta bort muttrarna på slangen kontakterna på undersidan av servopumpen. Placera en kopp under servopumpen, dra slangar ur pumpen och låt pumpen rinna ner i koppen. Ta bort bultarna som håller pumpen till brandväggen och ta bort pumpen från motorrummet.
3.
Bort bultar och muttrar från grenröret med skiftnyckel och dra avgasröret fördelaren bort från motorn. Höj den främre änden av Jeep med domkraften, placera domkraften på stödpunkter och sänk Jeep på läktaren. Ta bort skruvarna som ansluter överföring till motorn med spärrfunktion som.
4.
Placera domkraften under motorblocket. Lyft upp motorn för att ta vikten bort av motorfästen. Använda spärrfunktion som tar bort bultar från motorn fästen. Dra motorkuddar ur beslag.
5.
Placera MOTORLYFT framför Jeep. Anslut kedjan MOTORLYFT till motorn. Anslut kedjan till motorfästet montering säkra kedjan med en bult. Använd MOTORLYFT att höja motorn ur motorrummet.

Hur släppa motorn


1.
Sänk den nya motorn i motorrummet med hjälp av MOTORLYFT. Placera domkraften under Jeepens motorblocket för vikten på motorn. Sätt motorkuddar i beslag och ersätta nötter och bult. . Sedan fäst dem med spärrnyckel set och skiftnyckeln
2
tillbaka grenröret och använd skiftnyckel för att säkra avgasgrenröret bultar till motorn. Byt ut bultarna som förbinder överföring till motorn med spärrfunktion som.
3.
Byt servopumpen till brandväggen och säkra pumpen på plats med bultar. Använd spärrfunktion som att säkra bultarna. Anslut slangarna till pumpen och säkra muttrarna med nyckeln.
4.
Tillbaka radiatorn i motorrummet. Anslut slangen till botten av kylaren och motorn med en skruvmejsel.


Relaterade artiklar


hur man förbereder du bilen för nödsituationer
bilkörning tips
däck hastigheter säkerhet
hur man kör säkert i trafiken med stora lastbilar
farligaste bilar
hur man kan stoppa din bil säkert när bromsarna inte
hur man blir en defensiv förare på vägen
typer av körkort
Alkolås information
Vad gör jag om min bil blir stulen?