ficka cykel säkerhet

ficka cykel säkerhet

Pocket cyklar, motorcyklar miniatyr som vanligtvis 2 meter lång och lite mer än 3 meter lång, har blivit populärt på senare år. Som av 2005 fanns 19 ficka cykling föreningar. För att hålla dig själv och andra säkra, måste du veta hur och var att rida en ficka cykel, samt hur man bibehåller en

Safety Gear

Trots sin ringa storlek, ficka cyklar är snabba, kraftfulla fordon som kan skada föraren eller andra. Ridning ett kräver mycket av samma redskap som för en vanlig motorcykel. Hjälm, kuddar och handskar

Operation Pocket cyklar är avsedda för en ryttare bara. De är fattiga fordon för att arbeta på natten eftersom de är mycket lägre till marken än en bil, vilket gör det svårt för bilister att se dem. Du ska aldrig hålla på på baksidan av en bil i rörelse för extra fart.

Missuppfattningar fickan cyklar är avsedda för rekreation eller tävling. Aldrig rida dem på gator eller någon annanstans med trafik. Men stanna på asfalterade släta ytor.

Underhåll

Den typiska ficka cykel behöver ett oljebyte var fjärde timma. Dessutom bör du justera bromsarna och gasreglaget efter varje ridning session. Denna typ av cykel kräver en särskild kvot olja på bensin, vilket noterades av tillverkaren.

Juridiska frågor

Innan du köper en pocket bike, granska din lokala avdelning av motorfordon (DMV) handbok för förtydligande av de rättsliga användning av ficka cyklar i ditt område.


Relaterade artiklar


hur man kör i Rowland Heights, Kalifornien trafik
hur man effektivt använda defensiv körning
Smart Car crash säkerhet
hur man kör en manuell bil
hur de kan förmedla ett förarprov med lätthet
Hur man sover i bilen på en bilsemester
suv säkerhetstips
hur man kör en bakhjulsdrift på vintern
Vad är clearance ljus?
körkortstillstånd körregler