Vad betyder det av en ren färdregistreringen?

Vad betyder det av en ren färdregistreringen?

Körning poster består av de mest relevanta uppgifterna om en persons körkort historia, som att identifiera information, olycka och eventuell fällande domar domstol. De bästa körning poster betraktas som "rena".

Identification

I juridiska termer, visar en ren färdregistreringen inga överträdelser, inklusive något "mindre", till exempel en trafik biljett.

Överväganden

Auto försäkringsbolag vanligtvis anser en färdregistreringen ren när den försäkrade inte har haft någon olycka fordringar, även de som inte är förarens fel.

Fördelar

Människor med ren körning poster erbjuds lägre försäkringspremier än de med "märken" på sin post. Vissa arbetsgivare, i synnerhet dem som arbetar med transporter, kan inte tolerera något mindre än ett fläckfritt förflutet.

Tidsplan

I de flesta stater, kör poster rengörs automatiskt efter ett visst antal år. I Kalifornien, till exempel en punkt eller två-punkt överträdelser för mindre brott försvinner efter tre år. Allvarliga brott, såsom att inte visa upp för en DUI domstol utseende, vistelse på en skiva för 10 tio år.

Tips

Drivrutiner med endast en mindre kränkning visar, till exempel en trafik biljett, kan oftast få det brott avlägsnas från sin post genom att besöka en defensiv körning klass.


Relaterade artiklar


hur man byter en förlorad körkortet
hur man får mer miles per gallon
manuell växellåda tutorials
nödsituationer körning förfaranden
vad är meningen med ljus instrumentpanelen varning?
hur man kan undvika att få en parkeringsbiljett i staden
Hur vet man att det är möjligt att köra på en frusen sjö
göra hyra bilar måste stanna vid vikt stationer?
hur man kör med ABS-bromsar
säkerhetsfunktioner av bilar