Hur får man en trafik biljett nedsatt

Hur får man en trafik biljett nedsatt

Att hantera en trafik biljett kan vara svårt särskilt om du inte accepterar att du förtjänade det. Även mindre förseelser kan spike din försäkring satser med hundratals dollar, och du kan förlora din licens, beroende på din färdregistreringen och vilken typ av brott inblandade. Men om du studerar hur trafik domstolar fungerar, att få din biljett minskas kan minska dina förluster avsevärt. Här är några alternativ att överväga

Du behöver:.
Färdregistreringen
. Umbäranden licens.
Specificerade kostnader och intäkter lista.
Avbetalningsplan.
Trafik biljett.

utvärderade Situation


1.
Utvärdera situationen ärligt. I de flesta fall, att bekämpa en rack trafik biljett upp ytterligare kostnader och domstol tid, särskilt om du upp vinden anställa en advokat. Som www. trafficticketsecrets. com antyder chanser att slå biljetten är nästan obefintliga om du har flera flyttar kränkningar, eller en ojämn körning. Detta gör köpslående din näst bästa alternativet.
2.
Utarbeta en handlingsplan innan man närmar åklagaren. Förklara att du hade ett bra försvar, men är beredda att göra en affär. En typisk minskning, enligt www. trafficticketsecrets. com kan ringa för att minska flyttar kränkningar till icke-rörliga-t. ex. i form av fortkörning, att inte bilbälte. Detta scenario fungerar bäst med en ren körning.
3.
Väg alla delar, eftersom vissa erbjudanden är bättre än andra, enligt expertlaw. com. I de två-biljett scenario kommer inlaga till ett lägre straff inte ändra dina böter-men det lämnar inga poäng på dina färdregistreringen. I vissa jurisdiktioner kan du tjäna en uppsägning på kostnader-vilket innebär att biljetten går bort efter att du betalat böter och rättegångskostnader. Fortfarande andra tillåter övertygelsen att släppa av inom en viss tid, till exempel sex månader. Kolla med din lokala domstol för vägledning.
4.
Rådgöra med en advokat för brottsliga trafik förseelser, till exempel vårdslöshet i trafik. Detta skiljer sig från en civil överträdelse, som bär på konsekvenserna av en fin och poäng på dina färdregistreringen. Förklara sig icke skyldig på din första framträdande även om du plea bargain senare-du måste överväga alla alternativ, särskilt om du vill undvika skador från ett kriminalregister.

känna till förfarandena


1.
upp en kopia av din färdregistreringen till domstol. Om åklagaren inte accepterar ett erbjudande, kan du överklaga fortfarande med domaren. Förklara att biljetten inte representerar dina körvanor. Detta är också din chans att citera bevis eller beteende från den tjänsteman som inte har stöd av biljetten, www. trafficticketsecrets. com anteckningar.
2.
Håll ditt försvar kort. Ditt fall kommer sannolikt att vara bland många civila utfrågningar den dag du är i domstol, så ta de logistiska hänsyn. En domare kommer inte att ha tid att höra varje punkt du hoppas ta upp. Gör ditt fall kallt och lugnt, som din rättssalen uppförande kommer att gå långt för att avgöra resultatet
3
Ge inte upp om din biljett kostar dig ditt körkort. . . Du kan fortfarande söka en motgång licens som tillåter körning mellan vissa platser-till exempel till och från arbetet. De flesta domarna inte vill att din försörjning påverkas, särskilt med böter och kostnader att betala, enligt www. trafficticketsecrets. com.
4.
medge aldrig betalar full böter. Om din färdregistreringen inte gunga domaren i att minska mängden, begära en avbetalningsplan. Lista dina månatliga utgifter och inkomster, så kan domstolen se hur en stor fin påverkar dig. I de flesta fall kommer en domare godkänna idén, så länge du håller din del av överenskommelsen
5
Om du fortfarande tror att ni lade fram starka argument -. . Och din bästa bevis ignorerades-överväga att överklaga till nästa högre nivå. Enligt www. trafficticketsecrets. com, om du dömts i trafiken domstol, kan du begära en andra rättegång inför en annan domare. Detta alternativ ger dig en andra chans att försvara dig själv.

Tips och varningar


 • Oavsett vilken typ av affär du gör, kom ihåg att domaren har sista ordet . Även om åklagaren är behagligt, kan domstolen har andra prioriteringar-och domaren kan inte låta affären gå igenom
 • alltid rådgöra med en advokat om du är anklagad för ett brott trafikbrott, detta. är inte en situation du kan hantera själv.
 • aldrig vara oförskämd eller konfronterande när poliser drar över dig. Denna attityd kommer att hemsöka dig i domstol eftersom åklagaren kommer ibland be officer yttrande innan undertecknandet av en grund del.


 • Relaterade artiklar


  hur man upptäcker en GPS-tracker ansluten till din bil
  vilka är de säkraste däcken?
  hur man förbereder ett kit vinter överlevnad för din bil
  hur man handhar en Automatisk omställning Freightliner lastbil
  vinter körsäkerhet ämnen
  hur du gör din bil helt redo för vintern
  hur man får en klass B-körkort i Kalifornien
  bränsle sparare tips
  hur man kan förbättra mpg i en Ford Ranger 4.0L
  hur man startar en handbok på en kulle