typer av släpvagn ljus

typer av släpvagn ljus

Trailer ljus göra en trailer mer synlig och därför mycket säkrare för dig och andra förare. . En mängd olika släp lampor på marknaden. Vissa använder vanliga glödlampor medan andra innehåller LED-lampor. De kan ytmontera och fäst på utsidan av släpvagn eller nedsänkt montering och infällda något så lamporna är i jämnhöjd med vagnens utsida. Trailer lampor har även trådar som är ansluten till fordonets elektriska system.

Bakljus

Trailer bakljus passa på baksidan av vagnen och lyser när fordonet bromsas eller stoppas. Några också lyser som tecken på blinkers. De flesta baklyktor är röda eller en rödaktig färg, som bärnsten. Baklyktor finns i olika former som omfattar runda, ovala eller rektangulära. Storlekarna varierar, men ligger oftast minst 4 inches bred för runda och mer än 2 inches tall och 6 inches bred för ovala eller rektangulära.

Backup bakljus

Backup bakljusen är också plats på baksidan av släpet som ett komplement till bakljusen. Backup lampor ange fordonets backar upp och finns i klar eller vit. De är runda och vanligen ungefär samma storlek som bakljusen.

Sidomarkeringsljus LED

sidomarkeringsljus LED även känd som clearance ljus, är placerade på sidan av vagnen. Ett av deras jobb är att bidra till sidorna har tillräckligt med avslut att komma in genom ett visst område. Sidomarkeringsljus LED finns i orange, röd eller en kombination av hälften bärnsten och hälften röda. Former inkluderar ovala, rektangulära, triangulära eller en liten runda sidan markör ljus, mycket mindre än den runda bakljus. Sidomarkeringsljus ljus barer finns också, ofta med svart eller grå metall bar utrustad med tre små, gula, röda eller klart ljus. Sidomarkeringsljus ljus storlek varierar också och är oftast mindre än baklyktor. Rektangulär sida markeringsljus kan vara så liten som 3 inches lång medan ljus barer kan vara tunnare men har en längd av 15 inches eller mer. Vissa lampor är utrustade med reflexer för att öka synligheten.

License Plate Lights

registreringsskylt är monterade nära släpets registreringsskylten så det lätt kan ses. Vissa är del av en registreringsskylt ram, medan andra står ensam och är monterade över eller under plåten. Registreringsskylt tänds i antingen runda eller rektangulära former och i flera olika stilar. Vissa är förkromad medan andra har en plast bas. Registreringsskylt lampor har oftast en liten kåpa över den övre delen av ljuset att rikta ljuset nedåt mot registreringsskylten. Storlekarna varierar, med de flesta mått av minst 2 inches lång.


Relaterade artiklar


hur man kör säkrare under semestern
Vad gör jag om min bil blir stulen?
hur man kör bättre
hur man återställer en Mazda srs ljus
hur man betalar en New Mexico fortkörning biljett online
hur man ska leva i din bil utan att vara generad
hur man återställer ford larm
hur man växlar i en semitruck
Att behålla lugnet under körning
Hur säker är smart bil?