trailer säkerhetskrav

trailer säkerhetskrav

Bogsering en båt i en släpvagn följer samma allmänna riktlinjer som bogsering andra fordon. Storleken på båten och viktfördelningen är viktiga faktorer som är unika för båttrailer säkerhet

Allmänna Bogsering riktlinjer

släpvagn som medför betydande vikt måste följa säkerhetskrav som fastställts av din statens Institutionen för motorfordon, även matchande släpvagnen och dragfordonet förmåga att vikten av den last, med en matchad boll och koppel storlek, och har rätt elektriska anslutningar för släpvagn ljus.

båttrailer riktlinjer

Båten släpvagn som används måste bära vikten på båten jämnt, så att bredden och längden på båttur rakt centrerad på släpvagnen. Fören på båten kan förlänga något över framsidan av släpvagn, så länge som majoriteten av vikt rider på vagnen själv.

Trailer Däck

Trailer däck skall vara i god form, och måste vara korrekt säkras. Detta omfattar i allmänhet rätt mönsterdjup, inflation, och säkert lug nut vridmoment.

Kedjor och låsmekanismer

Säkerhet kedjorna får användas som en del av dragkrok montering. Lås stift på bollen och kopplet bör också användas för att ytterligare säkerställa en säker släptåg.

Båttrailer Lights

släpfordon, inklusive båttrailers, måste ha ordentlig belysning på baksidan. Dessa lampor måste kunna ange bromsar, blinkers och köra läget på natten.


Relaterade artiklar


hur uppmuntra ett säkert tonåring körning
hur man förblir säkert om din bil går sönder på motorvägen
hur man organiserar en bil händelse säkerhetsbälten
Ford Taurus minnas information
GMC låsningsfria bromsar problem
hur man kör genom ett arbetsprogram zon
vad är ålder för att börja Driver’s Ed?
hur man får bättre gas körsträcka på din bil
hur halka kopplingen
hur man kan kontrollera status för en Tennessee körkort