toppkvalitet snökedjor

toppkvalitet snökedjor

Snökedjor är kedjor som omger din bil eller lastbilsdäck som hjälper dig att hålla grepp på vägen i snöigt eller isigt villkor. . Snökedjor har blivit något av en nödvändighet när vinterhållning din bil i delar av världen där snö är vanligt. Dessa kedjor till för att skydda dina däck samtidigt som den hjälper dig att navigera din bil genom potentiellt farliga vägförhållanden.

Thule CS10

Thule CS10 snökedjor är gjorda av hög kvalitet 10 mm kätting och är designat i en asymmetrisk mönster för bättre grepp i snö och isen. Kedjorna har också isbrytaren förstärkning inbyggda bitar-in, som hjälper kedjorna att lättare gräva genom snö och is.

Dessa snökedjor har en självjusterande spänning system som eliminerar behovet av kedjan spännen. De har också en extern snabbkoppling mekanism som möjliggör enkel installation och borttagning av kedjorna.

Säkerhetskedjan företaget Super Z6

Super Z6 snökedjor tillverkas av säkerhetskedjan Bolaget är konstruerade med en kabel-liknande kedja som möjliggör användning i små clearance situationer. Dessa kedjor också kräver inte att fordonet flyttas för att installera eller ta bort kedjorna. De har också en självjusterande spänning system som inte kräver några justeringar som skall göras kedjorna efter installationen.

Super Z6 kedjor inte kräver användning av yttre kedja spännen. De är gjorda av 6 mm kabel kedjan och kan användas på personbilar samt underhåll utrustning såsom snöslungor och transportörer flygplatsen.

Thule CB12

Thule CB12 snökedjor upprätthålla rutmönster av CS10 snö kedjor i en billigare konstruktion. Dessa kedjor har inte en extern quick-release ". De installerar och tas bort genom att flytta bilen bakåt och framåt.

Kedjorna är gjorda av 10 mm kätting och skär genom både snö och is att tillhandahålla dragning om farligt vägar. Vid köp av dessa kedjor, kom ihåg att anteckna ditt fordon däckstorlek att garantera en korrekt, tight passform.


Relaterade artiklar


vad är ez pass?
typer av krockkuddar
hur du skyddar dig själv efter en automatisk krasch
new york DMV platta information
säker körning idéer
scooter vs bilolyckor
hur man beräknar den kraft som behövs för att flytta en bil
hur man undviker stannar vid rött ljus
hur man hittar det lägsta priset skolan trafik idag
hur man inte fastna när fortkörning