hur man sparar pengar på en fortkörningsböter

hur man sparar pengar på en fortkörningsböter

När du får en fortkörning biljett, skickar du bara en check att betala böterna som anges på biljetten? Att göra detta inte bara kostar extra genom att betala böterna, kan det kosta dig också extra under de kommande åren på grund av högre försäkringspremier. Följ dessa steg för att minska det belopp du betalar för biljetten och att spara pengar på dina försäkringspremier. En fortkörning biljett kanske inte är en stor affär på kort sikt, men det kan slå din ekonomi just nu av böter du betalar och i framtiden av högre försäkringspremier du kan betala. Försäkringsbolagen säger att det finns ett samband mellan trafikförseelser och olyckor sannolikhet, så att de kan höja dina priser baserade på en enda fortkörning biljett. Lite arbete nu kan spara hundratals dollar. När du får en fortkörning biljett eller en biljett för några rörliga förseelse, prova denna metod
1
uppskov. Kontakta domstolen på telefonnummer eller adress som anges på din biljett. Många länder har rutiner, antingen som inrättats av lokala domstolen eller har tillkommit till lag av staten lagstiftaren, som tillåter domstolen att skjuta upp till ett senare datum att göra en bedömning om du är ansvarig för trafik förseelse. Vanligtvis måste du samtycker till att inte få några nya biljetter till en tid, kanske sex månader eller ett år, och du kanske måste betala en administrativ avgift som täcker kostnaden för domstolen att hålla reda på ditt fall. Vid slutet av den tilldelade tiden, om du har lyckats att inte få en annan biljett, kommer domstolen att avvisa din biljett, och du kommer att tacka ingenting.
2.
Ändring. Kontakta den lokala åklagarmyndigheten för den domstol som ansvarar för att åtala din biljett. Trafik biljetter hanteras av några av de mest överarbetade åklagare i systemet. Deras uppgift är att se till att rättvisa skipas, men de har massor av öppna ärenden och de är ofta sysslar med att minska företagens belastning. Om du har en riktigt dålig historia av trafik överträdelser, åklagaren förmodligen inte kommer överens om att ändra avgiften, men om detta är din första biljett på flera år, åklagaren kan komma överens om att ändra avgiften från ett rörligt kränkning till en icke -rörliga kränkning. Du kommer fortfarande att ha att betala böterna, och den fina kanske ökas på grund av förmånen du får. Det är OK, men om den innebär skillnaden mellan att ha en fortkörningsböter på din post och med, säg, ett utgånget biljett fordonsregistrering på din post. Eftersom försäkringsbolagen inte kan visa ett samband mellan passerat registrering och olyckor, kan de inte använda det för att öka dina premier. Så vad händer om du hade nuvarande registrering på den tiden? Har du någonsin hört talas om en "juridisk fiktion"?
3.
Begränsning. Kontakta domstolen. De flesta domstolar kommer att överväga förmildrande omständigheter vid fastställandet av böterna. Ofta kan detta även göras av domstolens webbsida utan att lämna hemmet. Och anledningen inte behöver vara omstörtande. Om du säger något i stil med "Jag försöker generellt att köra försiktigt, men jag var bara inte att titta på min hastighet den dagen" du kan få dina fina minskas allt från 10 till 30 procent eller mer. Om föregående steg inte var lämplig för dig, se till att försöka mildra.
4.
Angripna hörsel. Kontakta domstolen och ett datum för att bestrida din biljett. Beroende på hur den lokala domstolen gör det, kommer antingen domare eller åklagare läsa Cop utsaga i posten. För fortkörning, kommer den att innehålla förmodligen en hel del teknisk information som du inte förstår. Oroa dig inte. När din tur kommer att tala, du vill ärligt och uppriktigt säga till domaren varför du tror att du inte var fortkörning och varför polisen hade missförstått situationen. (Aldrig säga något som ligger nära anklagar polis för att ljuga. ) Förklara att du var väl inom den tillåtna hastigheten och polis radar eller laser bara måste ha fått en annan bil. Du skulle bli förvånad över hur ofta detta leder till en uppsägning av biljetten.
5.
Stämning snuten. Kontakta domstolen för att få en omtvistad utfrågning datum och information om hur man levererar stämningar. Använd detta alternativ endast som en sista utväg. När du stämning snuten tar du en make-or-break steg. Om snuten dyker upp, kommer domaren få mycket mer information än genom att bara läsa den försäkran, och domaren kommer att vara mindre benägna att avvisa när snuten är där. Å andra sidan, om snuten inte dyker upp, kan du säga till domstol du har nekats möjlighet att konfrontera din anklagare och att du därför respektfullt be domstolen att ogilla avgiften. Med tanke på att rätten att konfrontera din anklagare är en grundläggande del av vederbörligt rättsligt förfarande, kommer att domaren har inte mycket val än att avskeda.

Tips och varningar


 • alltid köra SÄKERT!


 • Relaterade artiklar


  hur du kan förbättra din bränsleekonomi / gas körsträcka
  hur man kör genom ett arbetsprogram zon
  hur man kan gå Allstate Motor Club
  hur man kan förbättra körsträcka fordonsgas
  Vad betyder vägassistans?
  borosilikat vs härdat glas
  hur man får fortkörning biljetter minskas eller tappats
  hur du pumpa din egen gas säkert
  hur ta reda på om en försäkringsagent skickat en olycka rapport till DMV
  hur man kör en stickshift / manuell