hur man kan stoppa is fastnar på vindrutan

hur man kan stoppa is fastnar på vindrutan

Om du vet en snö och is storm är på väg din riktning, kanske bilder av snöslungor och flisning isen utanför din bil kommer att tänka på. Inskränka på is som har bildats på vindrutan kan vara en fruktansvärd upplevelse. Du kan befria er från den här uppgiften om du göra en del planering i förväg

Du behöver:.
Gammal filt
. Winshield Protectant spray.
Rakkräm.
Tvättsprit.
Torr trasa.


1.
Täck vindrutan med en gammal filt när en snö eller is storm är på väg till ditt bostadsområde. När du är redo att köra din bil, helt enkelt dra täcket borta från vindrutan.
2.
Spray framrutan med en is och snö Protectant före stormen träffar. Du kan köpa en Protectant i auto avsnitt av din lokala affär. Den Protectant innehåller kemikalier som inte skadar glaset eller bil men kommer att hålla is bildas på vindrutan.
3.
Gnid rakkräm på bilens vindruta före stormen. Rakkräm kommer att hålla fast på vindrutan, och dess ingredienser förbjuda is bildas. När du är redo att köra bilen, torka av vindrutan med rumsvarmt vatten och en ren trasa.
4.
Före stormen anländer, sandskädda gnugga alkohol på en ren trasa och gnugga det på vindrutan. Detta kommer att orsaka all fukt att köra nedåt, mot huven.


Relaterade artiklar


hur man korrigera en överstyrning
hur man kör säkert och ansvarsfullt när du är på väg
främsta orsakerna till mäns uttjänta fordon
gemensamma bil säkerhetsproblem
Hur matchar poliser upp hjulspår?
scooter tips
Hur kan jag spåra flera registreringsskylt?
Vad gör jag om min bil blir stulen?
Hur du tar en domstol ordnad kurs trafik skola i Florida
om bilbälten