hur man använder OnStar riktningar

hur man använder OnStar riktningar

OnStar är en tjänst installeras på General Motors bilar som ger dig navigering instruktioner till din specifik destination. OnStar tjänster omfattar handsfree-telefoni, räddnings-och säkerhet, diagnostik fordon och turn-by-turn navigation. Enligt GM webbplats har systemet över 10 miljoner intressanta platser i 350 kategorier. Den OnStar Advisor kan lokalisera var du är och ange det mest lämpliga vägen för att få dig till din destination snabbt

Du behöver:.
OnStar-utrustad bil.
OnStar prenumeration.


1.
Leta blå OnStar-knappen på din backspegeln. Tryck på knappen och vänta på en OnStar rådgivare för att hälsa dig. Varje rådgivare har tillgång till OnStar databasen och kan söka efter anvisningarna du behöver. Kontrollera att du har ett abonnemang till OnStar eller anvisningarna navigeringen fungerar inte.
2.
Berätta för Advisor din destination. Berätta för henne den adress där du vill vara på väg och hon kommer hitta anvisningar för dig. Dessa anvisningar kommer sedan att skickas till OnStar system i bilen. Rådgivaren kommer att säga att hon kommer att avsluta samtalet och du kommer snart att få dina vägbeskrivningar.
3.
Lyssna efter navigation högtalaren som det visar din aktuella position. Rösten navigationssystemet kommer att berätta din nuvarande gata och tar dig dit du måste gå. Kontrollera om det vänder och gatunamn visas på Driver Information Center ligger i bilens kontrollpanel. Detta kommer att guida dig visuellt som guiderösten leder dig.
4.
Följ anvisningarna som talaren säger den kommande gatunamn och avståndet till den vänder. Om du går vilse eller tar fel väg, det Turn-by-Turn-systemet hjälper dig att komma tillbaka på rätt spår. The Driver Information Center visar att du är off-rutten och beräknar en vägbeskrivning för att få dig tillbaka på rätt linje.
5.
Uppdatera dina rutter om du behöver stanna av någon annanstans först. Till exempel kan du behöva gå till en uttagsautomat eller kafé innan vi fortsätter till din destination. Du kan trycka på knappen OnStar att tala med rådgivare och han kommer att uppdatera din rutt och skickar nya riktningar.

tips och varningar


 • röstmeddelanden kan ställas in på engelska eller spanska.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera att köra säkert
  varför en släpvagn hanterar dåligt
  hur man kör en Mini Cooper för bästa körsträcka
  Ford Taurus minnas information
  hur du får ditt förare liscense:]
  hur man läser din california färdregistreringen
  Säkerhet & skydd: motorcykelhjälmar
  körkortstillstånd körregler
  fortkörning biljett fakta
  VW Phaeton säkerhet