dragkrok instruktioner

dragkrok instruktioner

Hooking bilens dragkrok till en trailer för dragande objekt är inte en svår uppgift, men det måste göras korrekt för att undvika fara på vägen. Låta en släpvagn bli unhitched under resa kan orsaka skador på ditt fordon, last eller släpvagn själv, och det kan orsaka en olycka som kan skada annan egendom eller skada människor. Följ instruktionerna och göra säkerheten en prioritet när du ansluter till objekt för dragkrok

Anslutning

Tillbaka ditt fordon upp till sig. det så nära den främre delen av vagnen som möjligt utan att träffa den. Parkera fordonet, gå runt till baksidan, och vev trailern upp så att dess skumt kopplet sitter något högre än drag i sig. Kom tillbaka i fordonet, och försöka tillbaka skumt försiktigt under kopplingen. Be en kompis att hjälpa till med denna process att göra det mycket enklare.

Kontrollera din DRAGKROK se till att det är rätt storlek för din släpvagn, och vev kopplet ner på toppen av problem. Vänd ner spärren på kopplet för att låsa den på plats och sätt sedan in säkerhetsnål att fästa den.

elektriska anslutningar

De elektriska anslutningarna på släpvagnar göra blinkers, bakljus-och bromsljus arbete. Din bogsera fordon bör utrustas med en anslutning om du dra en släpvagn som är utrustad med lampor.

TrailersDirectOnline. com rekommenderar att du kontrollerar den elektriska kontakter för lösa eller slitna kablar och montera ihop dem. Starta motorn, och lämna fordonet i parken. Slå på blinkers en åt gången, och se om lamporna blinkar på fordonet och släpvagnen. Kontrollera bromsljus och bakljus, liksom.

Säkerhet Kedjor

Säkerhet kedjor är fast mellan släpet och bogsera fordonet att behålla de två tillsammans i den händelse att kopplet lossnar från kopplingen.

Sätt säkerheten kedjorna till en permanent del av bogsera fordonets ram, och korsa de två kedjorna under kopplingen. BobVila. com säger att detta förfarande kommer att säkerställa att kedjorna stöder framsidan av släpvagn, och att fronten kommer inte att släppa till vägen i händelse av en frånspänning.

Final Check

innan du drar iväg från din uppfart och vidare till den öppna vägen, ta en sista promenad runt bogsera bil och släpvagn. TrailersDirectOnline. com rekommenderar att du kontrollerar däcken för korrekt inflationen, se allt som grindar och lås är säkra, och kontrollera lasten i släpvagnen för eventuella problem som kan uppstå under draget.


Relaterade artiklar


Hur man använder en bogsera Dolley
hur man kan hoppa starta ett batteri
hur man beräknar den kraft som behövs för att flytta en bil
hur du slår på strålkastarna på en Ford Focus
buss säkerhet för barn
Hur får man en lastbil ur lera
vad är förarens utbildning test?
hur man fickparkera bilen
hur man handhar en Automatisk omställning Freightliner lastbil
hur man kör manuell växellåda (växelspaken)