de bästa däcken för körning i is

de bästa däcken för körning i is

Den dragning ett däck ger i vintern kan vara skillnaden mellan en farlig krock och en mjuk gång. . Men för bästa resultat bör förare kombinera god kvalitet däck med system som Interactive Vehicle Dynamics (IVD), som är en teknik som övervakar saker som hjul vinkel och hastighet. IVD och liknande system tillämpas bryta tryck till en specifik hjul, bland annat till höger en bil tillbaka på rätt spår när det är girade bort den avsedda vägen. Alla angivna däck har industrin märkta med berget /snöflingan symbol för körning möte vinter normer.

Winterforce dubbas Winter av Bridgestone-Firestone

Dessa däck är lämpliga för sedanmodeller, skåpbilar, lättare plocka upp lastbilar och stadsjeepar crossover. Mönstret är avsedd för dragning på löst packad snö samt hardpacked snö och is. Däcken kan dubbade att ge extra dragkraft. Internt däcken innehåller stålband för extra styrka.

Pilot Alpin PA2 Michelin

Den dubbelriktade slitbanan system möjliggör trampa på hård snö packade vägar och is. Dessa däck kommer med en förslitningsindikator så förare kan se när slitbanan har varit alltför nedslitna vara säkra längre. Dessa däck kan användas med bilar, lastbilar, skåpbilar och stadsjeepar.

ContiTouringContact av Continental Däck

Dessa däck har utformats för lyx sedaner och kupéer. Trappstegen är konstruerade för att ge dragkraft i villkor från snö till hardpacked snö och is. Enligt CarandDriver. com, är däcken passar bäst för torrare förhållanden. Konstruktionen medger en förare att rotera däck för att förlänga däckets livslängd. Internt däcken har en kombinerad stålband och fogfria nylon förstärkning design för extra styrka och åkkomfort.

Altimax Arctic av General Däck

Dessa däck kan användas för sportbilar, kupéer, sedanmodeller, skåpbilar och bilar crossover. Slitbanan är utformad med ett "centrum stabilitet revben" för att öka motståndet mot vattenplaning och glider. Förare kan välja att lägga dubbar för att öka greppet på isiga och hårt packad vägar. Den interna strukturen är byggd för styrka med dubbla stålband över polyester.

Hakkapeliitta som Nokian

Hakkapelitta däck kommer i dubbfritt eller dubbdäck versioner. Den dubbfritt däck är "Pump lameller" torr krossad is för att etablera kontakt med vägen. De dubbade Hakkapeliitta 4 har den fyrkantiga stuteri grepp, som ger extra grepp på is. Mönstret är formad som en pil för framåt dragkraft. Grip också förbättras genom användning av rapsolja i byggandet av däckets material.

Blizzak LM-60 av Bridgestone

Detta däck är utformade för särskilda kupéer och terrängbilar aktivitet. Den kvarts slitbanan är utformad för att tillhandahålla dragning på våta och torra vinterförhållanden. Den sicksack mönster är avsett att hämta vatten från däckets kontakt med vägbanan område. Däckets sidor är förstärkta för att lägga till stöd när ett däck punkteras.


Relaterade artiklar


hur man får maximal mpg
kul förare utbildning spel
hur man kör säkert i trafiken med stora lastbilar
gaffeltruck driftinformation
hur man: avfart .... en bil sjunker i vatten (rädda ditt liv)
hur man får ut av första växeln
traktor-trailer förfaranden för besiktning
vad är förälder-undervisas Drivers Ed?
sig att köra bil manuell växellåda
hur transportera ditt fordon längdskidåkare