Michigan CDL krav

Michigan CDL krav

Med uppskattningsvis 3,2 miljoner arbetstillfällen 2008, är lastbilschaffisar en av de största yrkena. Med ett beräknat hopp på 9 procent mellan 2008 och 2018, enligt US Bureau of Labor Statistics, med en CDL (Commercial Driver's License) kommer att innebära bättre möjligheter till sysselsättning. Varje stat har sin egen uppsättning regler för CDLs, och Michigan är inget undantag.

Vem behöver en CDL Licens

En CDL krävs tillstånd i delstaten Michigan om du kommer att köra ett fordon med en tillverkad Gross fordonsvikt Betyg (GVWR) på mer än u00A3 26. 000Dessutom, om du bogserar en enhet som en tillverkares GVWR som är mer än u00A3 10. 000 när GCWR (Tågvikt Rating) överstiger u00A3 26. 000, behöver du en CDL. Om du kör ett fordon som bär 15 eller fler personer (inte inklusive föraren), måste du skaffa ett CDL. En CDL kommer också att krävas, om du bär 15 eller färre passagerare (inklusive föraren) när de transporterar barn till och från skolan eller hemma för regelbunden ersättning. Ett fordon som transporterar farligt tillräckligt material för att behöva en skylt måste också ha en förare med CDL.

Ålder

En person som innehar ett CDL allmänhet måste vara minst 21 år gammal, men det finns några undantag. Om föraren är bara körning inom Michigan State linjer, utövar inga farliga material som behöver skyltning, och inte kör dubbel-eller trippel-trailer riggar, kan föraren vara 18 år gammal.

Fysiska kapacitet

A enhet med en CDL måste vara fysiskt kunna ta emot en medicinsk granskarens kort som innehåller en vision test. Du måste få detta kort innan du tar något CDL test av färdigheter.

Innan körning poster

Om du vill få en CDL måste din före färdregistreringen vara bra. Detta betyder att du inte kan äga en licens från en annan stat än Michigan (om du gör det måste du ansöka om ditt CDL i detta tillstånd). Dessutom måste din licens inte för närvarande avbruten, nekas, hävas eller återkallas. Du får heller inte ha några fällande domar för körning ett fordon under påverkan under minst två år innan de ansöker om din CDL.

Process

För att få en CDL i delstaten Michigan, måste du visa att du redan har en Michigan körkortet. Du måste ta och klara alla av statens tentor som gäller för licensen klass för vilken du söker. Du behöver ett Social Security Number och att uppfylla alla krav Michigan färdregistreringen bestäms av staten. När du har klarat alla nödvändiga kunskaperna och vision tester, kommer staten att behandla din ansökan. Om staten godkänner det, kommer du att få ett tillfälligt CDL tillstånd. Efter att ha betalat alla CDL avgifter och med ditt tillstånd att lära sig att köra ett nyttofordon, kan du boka tid att ta Michigan CDL kunskaper test.


Relaterade artiklar


cykel pendlare säkerhet
hur man: berätta "pappa" (hans körning dagar är över)
hur man åker motorcykel eller skoter på vintern
hur man kör runt kurvorna
hur man får ett oförsäkrat bilisten att betala för en Fender Bender
hur säkra en bogsera fordon på en dolly bogsera
new york DMV platta information
vad är historien om förarens licens?
fakta om samåkning
manuell växellåda växling tips