hur man transportera en propan tank i en bil

hur man transportera en propan tank i en bil

Under sommaren och till och med hösten, många av oss avnjuta en god grill. Även om inte riktigt lika välsmakande (somliga) som kol, gas grill föredras ofta efter hur lätta de set-up och riva ner. Men med tanke på högexplosiv möjligheterna till en full tank av propan, vad är det säkraste sättet att transportera en propan tank i bilen

Du behöver:?
Gasolflaskan
. Gasolflaskan stödsystem.
Reservdäck.
Blanket.


1.
Stäng gasolflaskan är ventilen helt. De flesta ventiler har en pil på ventilhuset ratten visar dig åt vilket håll ventilen bör dra stängas.
2.
Fyll tanken i ditt fordon. Placera tanken i bagageutrymmet (bil) eller sängen (lastbil) i fordon för att transportera den. Vara säker på att det finns gott om plats att stänga bagageluckan eller bakluckan på bilen utan att slå i tanken.
3.
Brace tanken. Använd en enhet som en propan tank stödsystem, eller placera fordonets reservdäck eller en filt nära eller kring tanken att stödja det. Säkerställa att tanken inte så lätt välta vid kurvtagning eller hård inbromsning. Stäng stammen eller bakluckan och transport tanken till din destination. Ta bort propan systemet tanken stöd före användning.

Tips och varningar


 • Vid transport av propan tank i bakluckan, nära stammen sakta att försäkra tanken kommer inte få kontakt med stammen när de är stängda.
 • Förvara aldrig en propan tank i ett fordons bagageutrymme för en längre tid. Sommartid solen kan orsaka stammen-och tank -. Att bli överhettad


 • Relaterade artiklar


  hur man styr ilska i rusningstrafik
  hur man förbereder ett kit vinter överlevnad för din bil
  körkortstillstånd körregler
  förebyggande av olyckor med motorfordon
  hur man handskas med Oregon förare utan att förlora ditt sinne
  OnStar faq
  fordonstyper dragkrokar
  hur man undervisar en tonåring körsäkerhet för vinterväder
  göra vägbulor skada bilar?
  hur du ändrar ditt bildäck på vägen