hur man kör med en lapp för ögat

hur man kör med en lapp för ögat

De som kör med öga patchar har två frågor som måste lösas när anpassning till körning. Den första är förlusten av stereoskopisk Binokulärseende, och den andra är nedsatt perifer synfältet. Du kan kompensera för dessa brister genom att lära dig att anpassa din bil och öka ditt visuella kapaciteten för döda vinkeln, att förändra sättet du rör ditt huvud för att ta i perifera områden som normalt sett när en blick åt sidan, och genom att skydda din goda öga.

Du behöver:
fish-eye-speglar.
Vidvinkellarmlampor översyn spegel.
Skyddsglasögon.


1.
Öva lärande begränsningarna i din nya situation. Det perifera seendet kommer att minskas, och du kommer att behöva förlita sig på vrida huvudet från sida till sida för att ordentligt se körning områden. Det tar lite tid att anpassa sig till att bara använda ena ögat, försök inte att köra tills du känner dig bekväm att göra det
2
Installera ytterligare optiska hjälpmedel på din bil, som fisk-. . öga speglar monterade på vardera sidan av fordonet eller installation av en vidvinkelspegel.
3.
Var extra försiktig när du parkerar och undvika parkeringsplatser i trånga utrymmen. Din djupseende i områden inom 20 meter kommer att sänkas och inte längre så exakt som förut.
4.
Undvik att köra stora fordon eller de som inte har automatiska växellådor. Försämrad syn bör inte kompliceras ytterligare med ditt behov av att vara skiftande och gå till en koppling. Om du kommer att bära en ögonlapp permanent eller under någon längre tid, fundera på att köpa ett fordon med bra field-of-view vision som är lätt att parkera och manövrera.
5.
Skydda din goda öga med polykarbonat skyddande linser när man kör, även om du inte använder korrigerande linser. Glasögon bör också bäras under mörkerkörning gjorts med antireflexbehandling att hjälpa ögonen vila på bra öga.

Tips och varningar


 • Undvik att köra i dåliga väderförhållanden medan ditt öga är lappat
 • Vissa stater har restriktioner för de som kör med bara ett öga. Kolla med din lokala motorfordon avdelningen för detaljer.


 • Relaterade artiklar


  hur man kör med dubbade snökedjor
  hur man ska hjälpa funktionshindrade lära sig att köra
  släp tips
  hur man driver i en förort
  information om klass D förare licenser
  krav på de studerande tillstånd i Virginia
  luftslang säkerhet
  sätt att parkera bilen
  hur man kör med sunt förnuft
  Hur man överför hyra registreringsskyltar