hur man kan undvika att få en parkeringsbiljett i staden

hur man kan undvika att få en parkeringsbiljett i staden

Bor i en storstad? Betala en absurd summa pengar för hyra och uppehälle att leva som "stadslivet" men inte har råd med ytterligare $ 200-$ 300 för ett parkeringshus? Hoppsan!, Du glömde att inkludera parkeringsböter i din månatliga budget eftersom du inte var medvetna om att de är nästan omöjliga att undvika. Här är några tips på att hjälpa dig att överleva

Du behöver:. .
Bil
Residency i en storstad.
.


1.
När du flyttar till staden tveka inte att besöka din lokala transporter byrå för att köpa en parkering på gatan pass. Du kommer att betala $ 50-$ 100 men det är väl värt priset med tanke på att parkeringsböter är ungefär $ 75-$ 100 vardera
2
Om du kan skaffa rätt gata passerar då du. . är redan framme. Du kan parkera din bil på gatan under hela dagen utan att flytta det, men du måste komma ihåg var du parkerade och vilken dag och tid gaturenhållning är.
3.
Gör en vana att kontrollera gatan skyltar varje gång du parkerar och få ut av din bil så att du inte kommer att glömma när du måste flytta din bil. Skriv ett snabbt PM eller sätta dag och tid du behöver flytta din bil i din smart telefon. Ställ ditt larm 15-20 minuter i förväg när du behöver flytta den så att du blir påmind. Många människor försöker att lagra parkeringsutrymme i deras minne bara för att vakna upp mitt i natten fundera om de kom ihåg rätt. Om du fysiskt skriva ett PM, bör du hålla sig borta från trubbel. Om du inte har en parkering på gatan passerar vidare till steg 4.
4.
Om din bil inte är registrerad i staden eller du av någon anledning inte kan styrka hemvist kommer du att ha till (beroende på stad) flytta bilen varannan timme. Detta kan bli en stor börda, men behöver göras.
5.
Försök att parkera din bil så nära ditt hus som möjligt. Ställ in alarmet ljuda i varje 2 timmar. Om du kollar på din bil och det finns ingen krita på däcken du förmodligen OK i ytterligare två timmar. Jag rekommenderar inte det men jag har haft vänner som har torkat av krita markera sina däck med en trasa.
6.
Om du har vänner i området som har ett garage och resor ofta antydan till dem som du skulle vilja använda sina garage när de inte är där. Merparten av tiden människor är mer än glada att hjälpa till.
7.
Om du en ny bil har, inte sätta dina plattor på tills du absolut måste också. Meter pigor är lata och kommer i allmänhet inte får ut av sina "go-cart" för att titta igenom framrutan för ditt VIN-nummer.
8.
Ofta kan du hitta gränder eller ett fåtal gator som inte har krav eller tidsgränser. Om du bor nära någon av dessa vägar, gör ditt bästa att parkera i dem.
9.
Under tiden gör allt i din makt för att kvalificera sig för en parkering på gatan pass. Detta kommer att göra ditt liv mycket enklare!

Tips och varningar


 • Skriv ner eller lagrar på din smarta telefon tid och dag du behöver flytta din bil . Detta kommer att eliminera minnesfel.
 • Ställ din alarm på din mobiltelefon för att meddela dig när du behöver flytta din bil.
 • Om du ser en meter piga placera en biljett på bilen , säger inte emot dem, det hjälper inte. Du kommer att kunna bekämpa det straff när biljetten är bearbetade.


 • Relaterade artiklar


  kraven för en CDL licens
  behöver du en licens för en moped?
  gamla säkerhet i bilar och deras effektivitet
  hur man får vänt bort under körning
  Hur förnyar jag mitt körkort på internet?
  Smart Car säkerhet
  dragracing tips för turbo bilar
  olyckor orsakade av att prata om mobiltelefoner
  Varför är en stoppskylt röd?
  hur ofta skall däcken vridas?