hur man kan hjälpa en tonåring föraren att förstå Kalifornien tog körkortsregler

hur man kan hjälpa en tonåring föraren att förstå Kalifornien tog körkortsregler

Kalifornien har ett av de strängaste Graduated Körkort (GDL) program i landet. Den har också en av de högsta antalet tonåring olycksstatistiken på nationen. Medan Kaliforniens tonåring olyckor är höga, de har minskat stadigt sedan 1997-året Kalifornien var först Graderade körkort. Fler goda nyheter: om du hjälper din tonåring med programmet, mening, bidra till genomförandet av alla regler, kan du förhindra att din tonåring blir en siffra i statistiken.

steg att följa kommer att ge dig en tydlig bild av Kaliforniens Graderad Körkort programmet, och exakt vad du kan göra för att hjälpa en ung förare i ditt liv.
1.
Vid ålder 15 1 /2, bör föräldrarna registrera tonåringar i ett tillstånd godkänd kurs förarutbildning eller förare klasser utbildning. California Department of Motor Vehicles har en lista, så besök webbplatsen på www. dmv. ca. gov.
2.
Ansök om körkortstillstånd (ansökningsblankett DL 44) på Kalifornien Institutionen för motorfordon. Du måste ha ett socialförsäkringskort, bevis på födelsedatum och bosättning, personnummer, bevis på registrering i förarutbildning, och underskrift av förälder.
3.
Under de sex månader eleven tillståndsperiod, komplett 6 timmar professionell förarutbildning, slutför kursen förarutbildning, komplett 50-praktik körtider med en förälder eller licensieras enskilda 25 år eller äldre.
4.
Enligt autoinsurancetips. com, efter att ha slutfört alla de krav som anges ovan, måste du ansöka om ett provisoriskt körkort. Du måste ta ett foto-ID, födelseattest, bevis på laglig vistelse, social trygghet kort och skriftligt medgivande från förälder till DMV att tillämpa. Ansökningsavgiften är $ 28.
5.
Det kan ta upp till 60 dagar att få den tillfälliga licensen. En interimistisk kommer licenser att utfärdas under denna tid. En förälder, förmyndare eller godkänd förare ålder 25 år eller äldre skall medfölja interimistiska tillståndshavare i alla lägen.
6.
När tonåringen får tillfällig licens, måste han /hon följa vissa restriktioner för ett helt år. Den preliminära körkortsinnehavare inte kan köra ensamma från 11:00 till 05:00 Dessutom är passagerare under 20 år inte tillåtna i fordonet.
7.
Tänk på att det är olagligt för alla förare under 18 år att använda en mobiltelefon i någon egenskap under körning. Under den ettåriga tillfällig licens period måste tonåring följa alla regler och förbli citat gratis. Om tonåringen får även ett citat kommer detta lägga mer tid på ett år begränsning perioden.

Tips och varningar


 • Enligt autoinsurancetips. com, alla tonåring trafikförseelser rapporteras till DMV. Trafikförseelser kommer att förbli på den drivande rekord för en tid som skall fastställas av domstol. I många fall kommer trafikförseelser bli en del av din permanenta färdregistreringen.


 • Relaterade artiklar


  hur man kör ett fordon växelspak
  hur man vara säker från vinterstormar
  Hur kontrollerar jag om min licens i delstaten Florida?
  hur man kör en bil med en blåst topplockspackning
  Smart Car säkerhet
  hur man kör med varningsblinkers på
  Var kan du rida en moped?
  hur man parkera en bil
  hur till vända din man till en bättre förare
  hur man snabbare och inte få en biljett