hur man dra en PT Cruiser

hur man dra en PT Cruiser

Bogsering din Chrysler PT Cruiser är inte en svår uppgift att fylla på rätt sätt. Din säkerhet och säkerheten för andra förare på vägen bör vara din nummer ett problem när du bogserar din PT Cruiser. Hela denna process tar bara tjugo minuter att fylla i korrekt och säkert sätt. När du är klar gör den här uppgiften kommer du att kunna använda den här bogsera metod på nästan alla andra fordon

Du behöver:.
Bogsering släpvagn
. Bogsering remmar.


1.
Dra framsidan av PT Cruiser på släpvagnen. Ställ hjulet lås som finns på bogsera släpet och säkra framhjulen. Ägarna handbok för släpvagnen ha instruktionerna för hjulet lås.
2.
Anslut en av bogsera banden till hjulaxeln på höger sida av kroken på slutet av bandet. Dra den andra änden av att bandet till vänstra sidan av släpvagnen och ansluta kroken på detta till trailern på vänster sida fästpunkten.
3.
Anslut en av bogsera remmar till hjulaxeln på vänster sida av kroken på slutet av bandet. Dra den andra änden av att bandet till den högra sidan av släpvagnen och anslut kroken på att slut på trailern till höger fästpunkten.
4.
Dra slutet av bogsera rem som går genom kopplingen på bandet att dra åt remmarna. Se till att du drar bandet svårt att få alla slacket ur bandet. Gör detta för båda banden.
5.
Placera ljusen släpvagnsbromsning på stammen av PT Cruiser och ansluta dem till strömkällan på dragfordonet. Ägarna handbok för släpvagnen ha instruktioner för denna process. Placera PT Cruiser i neutral växel.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en fortkörning biljett från din post
hur man kan dra ett läger släpvagn med en Chevrolet Colorado pickup
Fördelarna med att använda bilbälte
hur man upptäcker en GPS-utrustning i en bil
råd för körkortstillstånd test
hur man förblir säkert om din bil går sönder på motorvägen
hur man använder kedjor nödsituation däck
vad man ska göra för att få en återförsäljare licens?
hur man får ut av första växeln
hur man kan öka bränsleeffektiviteten och spara pengar på gas