hur man dra en Daewoo Nubira

hur man dra en Daewoo Nubira

Daewoo Nubira finns i två karossutformningar, sedan och kombi. Båda är framhjulsdrivna. En trailer som drev Daewoo Nubira måste vara antingen ett framhjul släpvagn med bilens bakre hjulen är på väg medan bogseras eller släpvagn som kommer att stödja hela vikt Daewoo Nubira. Med båda typerna av släpvagn, är processen för bogsering i stort sett samma

Du behöver:.
Bogsering släpvagn
. Besöksförbud kedjor.
Dragfordonet.


1.
Sänk ramper på släpvagnen och köra Daewoo Nubira främre däck på släpvagnen. När de främre däcken på släpet, som hjulet låser genom att lyfta metall restaining bar över den bakre delen av främre däck. Sätt plattan låses in i fästhål på sidan av spärren på båda sidor.
2.
Anslut kroken i änden på en av återhållsamhet kedjor på den motsatta änden av åtstramning mekanismen till ramen under Daewoo Nubira på höger sida. Anslut den andra änden av att kedjan med de hårdare mekanism som bifogas det till fästpunkten på höger sida av vagnen.
3.
Anslut kroken på slutet av andra tvångsmedel kedja som är på den motsatta änden av åtstramning mekanismen till ramen under Daewoo Nubira på vänster sida. Anslut den andra änden av att kedjan med de hårdare mekanism som bifogas det till fästpunkten på vänster sida av vagnen.
4.
Dra spaken på fasthållningsanordningen kedjans åtstramning mekanism för att spänn kedjan och lås kedja i stället att säkra Daewoo Nubira till bogsering släpvagnen. Anslut strömkabeln på släpvagnen till eluttaget på dragfordonet.


Relaterade artiklar


hur man snabbare och inte få en biljett
trafik skolor i Miami
hur man ansöker om plåtar handikapp licens i Ohio
hur har din bil redo för vintern
hur man använder en automatisk växel shifter
hur man kör en turboladdad bil
hur man kör ett fordon växelspak
kan förarbevis användas i andra stater?
hur många steg att parkera en bil?
olycka anspråk information