hur man dechiffrera Kalifornien DUI lagar

hur man dechiffrera Kalifornien DUI lagar

Kalifornien har fler förare på vägen än någon annan stat i landet. Trängsel, Road Rage och distraherad drivande vanligaste orsakerna till kollisioner på Kaliforniens vägar, men bilkörning under påverkan (DUI) är en av de främsta orsakerna till olyckor i staten. Lyckligtvis har Kalifornien rattfylleri dödsfall minskade stadigt mellan 1982-2008, sjönk från 2. 799 till 1. 198. Avancerad breathalyzers, förbättrad förare utbildningsprogram, och strikt DUI lagar har krediterats till nedgången. Läs vidare för en klar förklaring av DUI lagar i CA, inklusive interlock, rättsliga nivåer BAC, och mera
1.
Lär känna interlock. Enligt autoinsurancetips. com, alla Kalifornien DUI brott innefattar interlock. Vad detta innebär är, måste alla DUI gärningsmän installera en spärr anordning på bilen i sin egen bekostnad. Varje gång föraren använder fordonet, har han eller hon att blåsa i en enhet som övervakar alkoholkoncentration i blodet (BAK)-nivå. Om enheten upptäcker alkohol, kommer bilen inte att starta.
2.
Se till att du är väl informerade om koncentration alkohol i blodet nivåer, allmänt kallad "BAC. " I delstaten Kalifornien, om du stoppas och din Breathalyzer testa registrerar en blodalkoholkoncentration på 0,08% eller högre, kommer du att bli arresterad för rattfylla. Kom ihåg att en blodalkoholkoncentration på 0,08% kan vara så lite som en dryck för vissa, två för mest, och tre för alla.
3.
Förstå BAC och påföljder. En BAC om 0,08% bär standard påföljder, inklusive interlock, fängelse, och körkortsindragningar, för att nämna några. En BAC på 0,15% eller högre kommer dubbla din påföljder.
4.
Förstå att påföljderna för första och andra. Första brottet medför en minst 4 timmar i fängelse, upp till 4 månader utan tillstånd, la 48 timmars samhällstjänst, en 15-veckors DUI klass, 3 års skyddstillsyn, interlock, och 2 poäng till körkort för upp till 7 år. Böter kommer att uppgå till $ 5. 300. Andra brottet medför obligatorisk fängelse på 10 dagar upp till 12 månader i fängelse, körkortsindragningar i 18 månader, 18-30 månad alkohol-programmet och ett verk begränsad licens samtidigt som den alkohol-programmet.
5.
tredje brottet påföljder är komplicerad, så ta anteckningar. Till att börja med, om du begår tredjedel brott, kan du överväga att anlita en advokat. Påföljder inkluderar 3-års-licens fjädring, en 18-månaders alkohol /drog-programmet, och obligatoriska fängelse på 4-12 månader.
6.
Om du måste anlita en advokat, det skulle vara i ditt bästa intresse att hyra en DUI advokat. En DUI advokat kan i hög grad påverka resultatet av ditt fall totalt.
7.
Vill hitta en California DUI advokat, besök www. dui. com.

tips och varningar


 • Även om det är helt OK att använda en offentlig försvarare, om ditt uppehälle är beroende av att ha ett fordon att köra varje dag, det är väl värt att anlita en advokat DUI som ger ditt fall den uppmärksamhet den kräver.


 • Relaterade artiklar


  racing tips
  Skillnaden mellan snökedjor och kablar snö
  hur man skär slirskydd för att passa
  instruktioner om körning
  hur man kör på hala isiga vägar
  Alkolås information
  hur man undviker att fastna i trafiken
  hur man får vänt bort under körning
  miata köranvisningar
  Hur man överför hyra registreringsskyltar