hur du skyddar dina ögon när krockkuddarna slocknar i bilen

hur du skyddar dina ögon när krockkuddarna slocknar i bilen

Krockkuddar driftsätta i hastigheter som kan överstiga 200 mph med ett tryck av mer än 1200 pounds. Biltillverkare har fram till 2012 för att utveckla och installera avancerade krockkuddar som kommer att vara säkrare för förare och passagerare. De flesta skadorna från krockkuddar uppstå i ansikte, armar, hals och axlar, med ögonskador och blindhet som uppstår under vissa olyckor. Du kan skydda dina ögon från krockkuddar genom att följa några säkerhetsåtgärder vid körning

Du behöver:. .
Säkerhetsbälten med bältessträckare


1
Flytta din bil. stolen så långt tillbaka som du säkert rätt kan för att driva bilen. Detta bör göras på både förar-och passagerarsidan av fordonet. Förare bör hålla minst 10 inches bort från hornet täcka, medan passagerarna skall placeras så långt från instrumentpanelen som möjligt.
2.
Tilt passagerarplatsen fram något att ge mer rum mellan passageraren och krockkudden. Aldrig att flytta sätet för långt med en lutning, som kan orsaka passageraren att glida under bältet begränsningar vid en olycka.
3.
Säkerhetsbältet på hela tiden, även vid låga hastigheter eller vid körning på parkeringsplatser. Enligt en undersökning gjord av Browns och Penn statliga universitet, förare och passagerare fick färre och mindre allvarliga skador airbag öga med bättre visuell resultat när användandet av säkerhetsbälte.
4.
Flytta spädbarn, barn under 12-år gammal och äldre att baksätet på bilen istället för att ha dem åka upp i fronten. De flesta krockkuddar är utformade för män som är 5 fot, 8 inches i höjd och 180 pounds.
5.
Undvik att använda solskydd, som har visats både i tester och real- tänkbara scenarier för att knäppa av under utbyggnad och allvarligt skada ögon.

tips och varningar


 • tag i ratten antingen på sidorna eller botten. Aldrig greppa ratten högst upp med armarna som täcker airbag. Händerna ska aldrig når över 10 och 2 positioner klockan när man kör.
 • undvika att korsa armarna över krockkudden vid vändning och aldrig försök att spränga din bil tuta precis innan en olycka. Detta kan orsaka skador på armar, händer och fingrar.
 • Du kanske kan ha en passagerare väska sidokrockkudden strömbrytare installeras om du inte kan undvika att köra med yngre barn i passagerarsidan av fordonet.
 • Låt aldrig passagerare att placera sina fingrar, händer eller armar på instrumentbrädan i närheten av airbag lock. Varna passagerare aldrig att försöka spänna sig med händerna på instrumentbrädan i händelse av en olycka.


 • Relaterade artiklar


  hur du slår på strålkastarna på en Ford Focus
  hur man lär sig att köra en skoter
  koppling körning tips för en manuell växellåda
  varför en släpvagn hanterar dåligt
  hur man kan kontrollera att upphäva status för mitt körkort
  vad är syftet med en varvräknare?
  cobra säkerhetsfrågor
  hur du skyddar dig från bilkapning
  Hur sänder jag ett fordon från Nya Zeeland till Storbritannien?
  racing tips