hur att lära sig att rida en texas chopper

hur att lära sig att rida en texas chopper

Den enklaste definitionen av en chopper är en motorcykel som har haft onödiga delar ur den för att skapa en ren, okomplicerad look. Ofta till accent denna look, är fronten modifierad för att flytta framhjulet framåt. På grund av dessa ändringar kan choppers vara svårare att kontrollera eller beter sig annorlunda än ett bestånd motorcykel

Du behöver:. .
Försäkring
Hjälm.
Boots.
Licens eller studerande tillstånd.


1.
Kontakta din lokala Institutionen för motorfordon. Läs villkoren för att erhålla ett motorcykelkörkort och krav försäkring för ditt tillstånd. Kontakta ditt försäkringsbolag agent för att se om din nuvarande politiken möter dina behov.
2.
Lär dig att bli duktig på ett lager motorcykel först. Klasserna erbjuds med motorcykel återförsäljare och motorcykeln Safety Foundation. På dessa klasser lär du dig också om obligatoriska och frivilliga säkerhetsutrustning och kläder. Om du är i det militära, kan ditt kommando erbjuder också dessa klasser för dig. Dessutom avstår slutförandet av dessa klasser kravet provkörning för att få ett motorcykelkörkort i många stater.
3.
Identifiera choppern du vill lära dig att rida. Läs mer om hur denna motorcykel skiljer sig från motorcyklar du har ridit och är kunnig vidare. Fråga säljaren hur dessa ändringar förändra prestanda och hantering av helikoptern. Kontrollera sedan att se om dessa är tillåtna där du tänker rida din chopper. Ändringar som är lagliga i vissa stater kan inte vara lagligt i andra.
4.
Efter att ha fått nödvändiga tillstånd, försäkringar och säkerhetsutrustning, ta din motorcykel till en stor parkeringsplats eller liknande område. Läs om hur helikoptern fungerar med lägre hastighet i en rak linje.
5.
Slutligen börjar mer komplexa manövrar, som att vrida och nödbromsning. När du har bemästrat dessa kunskaper, är du redo att gå ut på den öppna vägen.

Tips och varningar


 • Din mamma hade rätt, kan motorcyklar vara farliga. Även med utbildning, handledning och säkerhetsutrustning, är det möjligt att bli allvarligt skadad eller dödad på en motorcykel, även vid låga hastigheter.
 • Det är ditt ansvar att vara i god hälsa och fysisk kondition för att köra motorcykel.


 • Relaterade artiklar


  hur man hanterar en bilolycka ordentligt
  vad som väntar på en väg prov för körkort
  användningsområden för konvexa speglar
  hur de kan förmedla ett förarprov med lätthet
  hur man hittar en defensiv körning klass
  hur man installerar en bakåtvänd nyfött bilbarnstol
  DMV registreringsskylt information
  hur man håller ett säkert avstånd vid stopp
  förarutbildning process & regler
  Hur man monterar en motor