3 typer av defensiv körning system

3 typer av defensiv körning system

Du behöver:
väg reflektor
. självhäftande butyl pad.
kvast.
fordonet.

defensiv körning är en form av utbildning för drift av motorfordon som går utöver standard utbildning. En defensiv körning kurs kommer att lära eleverna hur man ska värdera vägförhållanden, förutse andra förares, åtgärder till listan för att ta för att undvika olyckor och övervaka sina egna körförmågan. Många försäkringsbolag erbjuder även rabatter till förare som har genomgått en defensiv körning program.

Uppmärksamhet

Nr 1 orsaken till trafikolyckor är distraktion och ouppmärksamhet, enligt Roadtrip Amerika webbplats. Det uppskattas att nästan varje kollision gäller en av dessa två relaterade fel. De flesta distraktioner kan undvikas, som att äta under körning, dagdrömmer, letar efter objekt i bilen eller pratar i mobiltelefon. Hörnstenen i en defensiv körning är att börja med sig själv och fokusera 100 procent av din uppmärksamhet på uppgiften.

Förutse /Kommunikation

En bra defensiv föraren kan förutse rörelser av andra förare och därför enkelt undvika dem. Ständigt utvärdera andra förare undanröjer behovet att reagera på farliga trafiksituationer i allra sista stund. En defensiv förare inte bara fungerar för att undvika fara innan det händer men också kan förhindra att fara uppstår genom att förutse en annan förare avsikt. Fun Safe Driving hemsida säger en mästare defensiv förare aldrig kommer att tvingas att undvika en olycka genom plötsligt att aktivera bromsarna. Förmedla din avsikt och närvaro till andra förare går hand i hand med förväntan. Tydligt ange din avsikt att andra förare med användning av blinkers, ljus och gester hand minskar förväntan krävs från andra förare.

Nedsatt körförmåga

kör ett fordon medan försämras av användning av alkohol eller droger hämmar din förmåga att köra defensivt. Alla dina förmågor och färdigheter som behövs för defensiv körning. Även en liten mängd alkohol försämrar de viktigaste färdigheter du behöver för att köra säkert. Det uppskattas att 30 procent till 50 procent av alla kollisioner orsakas av en försämrad förare.


Relaterade artiklar


hur man tränar för din bakom ratten förarprovet i Oregon
hur man får vänt bort under körning
hur du tar bort frost från vindrutan utan en skrapa
farligaste bilar
hur man kör säkrare
inte Texas lag kräver en student föraren har försäkring?
vad är meningen med ljus instrumentpanelen varning?
Hur kan du få en kopia av en CHP polisanmälan på nätet?
hur man får ett oförsäkrat bilisten att betala för en Fender Bender
hur man förbereder ett kit vinter överlevnad för din bil