hur man skapar ett kit auto säkerhet

hur man skapar ett kit auto säkerhet

Auto säkerhet kit är ett måste för förare i klimat som nuvarande stränga vintern körförhållanden. Färdigförpackade säkerhet kit kan köpas i praktiskt taget alla däck rabatt butik och de flesta varuhus. En snabb resa till några dollar rabatt butik eller mega-mart kan du även lägga till andra billiga objekt till satsen som verkligen kan göra skillnad under en vinterkörning akut

Du behöver:.
Färdigförpackade säkerhetslåda från ett däck rabatt eller varuhus.


1.
Börja med en ordentlig Base Kit
Det bästa färdigförpackade auto säkerhet kit ingår en luftkompressor som drivs av en cigarettändare eller makt-port, en ficklampa, startkablar, reflektorer, en extra rörtång, första hjälpen kit, och även en hopfällbar spade. Du kan köpa denna på något däck rabatt butik, bildelar lagra och mest varuhus.
2.
Lägg produkter att förlänga Kit
Lägga till objekt i kit som lämpar sig till klimat, årstid och fordon. Några idéer om ytterligare poster ingår handskar, en regnponcho, barer energi, en flaska av anti-icing vindrutespolarvätska, en grundläggande första hjälpen-kit och en extra isskrapa bland annat.
3.

Var kreativ och personlig
Ta sats ett steg längre och lägga till personlig objekt som skulle vara värdefullt att de ofta föraren av det aktuella fordonet. Dessa inkluderar en filt som funktioner deras favorit college eller professionell sport lagets namn och logotyp, en extra cigarettändaren eller eluttaget mobiltelefon Billaddare som passar deras telefon och ett brev av uppmuntran för att hålla sitt sinne alert i tuffa tider. En personlig kit anpassade till dig själv eller en vän kan inte bara rädda liv, men kan erbjuda emotionellt stöd om utmaningar presentera sig.

Tips och varningar


 • alltid laga din bil för vintern i förväg. Besök din lokala däck butik och få ditt fordon inspekteras av ASE certifierade tekniker för att se det är klart att ett säkert sätt hantera vintertid körförhållanden.
 • Sakta ner. Hala vägar gör även den minsta misstag fortare och mer dramatiskt
 • Håll ett säkert avstånd mellan dig och bilen framför att ge dig extra stoppsträcka behövs för att undvika en påkörning bakifrån på isiga eller snötäckta gator.
 • Håll ögonen öppna för grov fläckar och svart is. Kom ihåg att om vägen framåt ser smart, är det förmodligen.


 • Relaterade artiklar


  hur man fickparkera en bil lätt
  hur du spårar effektivitet fordonsbränsle
  hur man kör en minivan med handreglage
  hur man förbereder för en lång bilresa med en bebis
  hur man använder 4x4-fordon i snö
  användning av dimljus
  instruktioner på att släppa en boll dragkrok
  hur man känner sig säker och bekväm som en utsedd förare
  hur man ansöker om ett körkortstillstånd
  Skillnaden mellan cykel och motorfordon