hur man läser en rapport trafikolycka

hur man läser en rapport trafikolycka

Trafikolycka rapporter innehåller en stor mängd information, inklusive de inblandade parterna och deras kontaktuppgifter, rapportering polistjänstemannen beskrivning av olyckan, väderförhållandena vid tiden för olyckan och körskador svårighetsgrad. National Highway Traffic Safety Administration webbplats är en online-resurs för både beställa och tolka rapporter trafikolycka för stater, amerikanska besittningar och indiska nationerna
1.
Gå till National Highway Traffic Safety Administration staten Crash Forms Katalog sida. På denna sida finns en klickbar bild av USA, med ytterligare länkar till Amerikanska Samoa, Guam, Nordmarianerna, Puerto Rico, Virgin Islands och indiska nationerna. Varje stat och region har sin egen trafikolycka rapportering former och processer.
2.
Klicka på den stat eller region där olyckan ägde rum. En sida visas som listar Information Agency kontakt, länkar resurs, exempel på rapporter trafikolycka och överlägg. En overlay är en legend för koder och beteckningar om olyckan rapporten.
3.
Rulla ned på sidan till miniatyrer avsnitt, som innehåller utskrivbara bilder av rapporter trafikolycka, overlays och andra kompletterande former. Leta efter ett filnamn med ordet "overlay" och det antal som motsvarar din trafikolycka rapport form. Till exempel har Colorado två överliggande sidor som motsvarar dess två sidor passagerartrafiken haverirapporten DR 2447: Overlay En DR 2447 och Overlay B DR 2447.
4.
Öppna överlägget form genom att klicka på filnamn och skriva ut den.
5.
Trim överlägget form. Klipp längs vänster och höger marginaler, montera sedan den alltför form inom ditt trafikolycka rapport genom att rada upp numren på överlagring med samma nummer på flikar rutorna i rapporten (detta linjer upp skriftliga förklaringar till din trafikolycka rapport). Den annan information om rapporten kommer att beskrivande text, och är självförklarande (till exempel i en låda märkt "bromsspår", en officer register längden på bromsspår på platsen, eller i en låda märkt "Citation" en officer indikerar om en biljett fick och brottet).

tips och varningar


 • Om staten eller regionen inte ger ett överlägg form, kan koderna definieras i trafikolycka rapporten. Annars ser på staten eller regionen stat Crash Blanketter Katalog sidan för ett filnamn som anger kod eller rapport definitioner (t. ex. kodlista, Data Dictionary eller Crash form). Om du behöver ytterligare hjälp med att hitta en lämplig form, kontakta byrån representant högst upp på sidan.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör säkerhetsbälten tillbaka
  hur man hyra 12 till 15 passagerare van
  hur olyckan beredskap kit i bilen
  manuell växellåda grunderna
  hur man kan spara bensin på din dagliga pendla
  hur man söker upp en tagg nummer från ett fordon
  motor körtips
  hur du söker en Texas registreringsskylt eller VIN-nummer
  hur man gör det mesta av din radar detektor
  hur man kan minska dina chanser att ha en större bilolycka