hur man kvalificera sig för defensiv körning skolan

hur man kvalificera sig för defensiv körning skolan

Defensiv körning skolan lär ut hur man kör säkert. De säkra rutiner för motorfordon Operations ANSI /Asse Z15. 1 definierar defensiv körning som "kör för att rädda liv, tid och pengar, trots villkoren omkring dig och andras handlingar. " Nyckeln till defensiv körning är att förutse andras handlingar medan du är på väg. Kvalificerade för defensiv körning skolan är lätt. Allt du behöver är ett giltigt kreditkort i ditt namn

Du behöver:.
Blånor dolly
. Bogsera fordonet.


1.
Logga in på National Safety Council webbplats för defensiv körning genom att klicka på följande länk:.
http://www. nscddconline. com/
2

Läs hela webbsidan. Sedan titta till vänster på skärmen för en knapp som ser ut som gröna vägskyltar. Klicka på den gröna "Berätta mer" vägskylt att öppna en ny sida.
3.
Läs hela sidan. Om kursen intresserar dig, klicka på den blå "Köp Course" vägskylt till vänster, som leder dig till en ny sida.
4.
Klicka på den blå "Lägg i varukorgen"-knappen bredvid till antingen engelska eller spanska versionen av kursen. En ny sida öppnas. Klicka på den blå "Finish Checkout" för att betala för kursen. Du kommer att behöva ange din faktureringsinformation och personlig kreditkortsinformation.
5.
Klicka på den blå knappen "Nästa" längst ner på den sidan när du har fyllt i det. Följ instruktionerna på skärmen för att ladda ner kursen.


Relaterade artiklar


hur man genomför en studie trafikolycka
manuell växellåda grunderna
motorväg trafikregler
hur man effektivt använda defensiv körning
hybrid körsträcka tips
säkraste subcompact bilar
hur snabbt gör polisbilar gå?
olika typer av bilolyckor
hur man kan förbättra gas körsträcka för en Chevrolet lastbil
hur man skall kunna bekämpa en trafik biljett eller fortkörning biljett