hur man kan stoppa någon från att köra din bil

hur man kan stoppa någon från att köra din bil

För många amerikaner, är deras mest värdefulla tillgång efter deras hem sin bil. Det sista du vill är att någon kör din bil utan din vetskap. Enligt National Insurance Crime Bureau, fordon stölder under 2008 minskade med 13 procent från 2007 eftersom fler amerikaner tar extra försiktighetsåtgärder för att skydda sina fordon. Du kan använda en kombination av utrustning och sunt förnuft för att hindra bilen från att tas på en Joy Ride utan ditt tillstånd

Du behöver:.
Bil larm med GPS.
Rattlåset.


1.
Lås din bil dörrar varje gång du avslutar fordonet, oavsett var du parkerade.
2.

Rulla ihop bilens alla fönstren innan du lämnar fordonet. Lämna ett fönster sprucken tillåter en förbipasserande att glida något i fönstret och låsa upp din bildörr.
3.
Ta med dig nycklarna när du lämnar bilen. Lämna aldrig nycklarna på ett säte eller i tändningen medan ditt fordon är obevakad. Det spelar ingen roll om du bara kör in i macken eller släppa ett paket på posten. Lämna nycklarna i bilen är en öppen inbjudan för någon att hoppa in och köra iväg.
4.
Installera en bil larm på bilen som är utrustad med en GPS-program. Om ditt fordon är någonsin tagit utan din vetskap, kan du kontakta bara din lokala myndigheterna och tala om för dem du har en GPS-tracking system i fordonet. Detta kommer att hjälpa dem att hitta bilen snabbare.
5.
Köp ett rattlås som Club. Detta är en solid stålstång som låser ratten på plats, vilket gör det omöjligt att köra fordonet. Fäst det efter att du parkera.


Relaterade artiklar


hur man kör i en snöstorm
hur du väljer ett bra advokat om du är åtalad för ett DUI
gas spara tips för en Honda Civic
hur man undviker skrika när din tonåring lär sig att köra
Hur förnyar jag ett handikapp tillstånd i Georgien?
hur du lär din son eller dotter att köra säkert
hur man undviker att hamna i en bilolycka
hur man får fortkörning biljetter minskas eller tappats
hur man installerar en blind fläck spegel
hur man får en automatisk titel med kvarstad