hur man bogsera en bakre köra bil med automatisk växellåda

hur man bogsera en bakre köra bil med automatisk växellåda

Upprätthålla riktiga trafiksäkerhet medan bogsering av ett fordon är nödvändig för allas säkerhet på vägen. Som drar en bak-hjulsdrivna fordon felaktigt kommer att orsaka allvarlig skada på fordonets motor och transmission. För att korrekt bogsera bilen, behöver du veta hur du fäster fordonet till dra släpet och vilka redskap fordonet behöver vara i.

Du behöver:.
Tow släpvagn
2 Ratchet remmar.


1.
Dra fordonets främre däck på släpvagnen och ställ i nödbromsen. Detta kommer att säkerställa att fordonet inte rör sig medan du säkra fordonet till släpet.
2.
Linda en av Ratchet remmarna runt det nedre högra kontroll armen så att bandet slutar hänger jämnt. Den undre armen är den metall bit ansluter hjulet vid ramen av fordonet. Dra bandet till vänstra sidan av släpvagnen och ansluta banden till fästpunkten på golvet i trailler.
3.
Linda en av Ratchet remmarna runt det vänstra nedre kontroll armen så att bandet slutar hänger jämnt. Dra remmen för att den högra sidan av släpvagnen och ansluta banden att fästpunkten på golvet i trailler.
4.
Dra åt spärrfunktion remmarna genom att dra i spärrfunktion handtaget tills alla slack i bandet är borta. Gör detta för båda Ratchet band som förbinder fordonet till släpet.
5.
Slå på varningsljus för att låta andra förare vet att du bogserar fordonet. Sätt bilen i friläge.

Tips och varningar


 • Du kan köpa Ratchet band vid någon super centrum.
 • Om fordonet inte är i rätt växel, kommer du att skada fordonet. Felaktigt bogsering av ett fordon kan leda till allvarliga personskador på dig själv eller andra.


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer ett par bra solglasögon körning
  hur man kör ett fordon växelspak
  hur du söker en Texas registreringsskylt eller VIN-nummer
  passagerarsäte bälte lagar
  vad är skillnaden mellan dimljus och Extraljus?
  hur man får ut ur en bil stöttning vid liv
  hur man fixar blinda fläckar i bilen
  Toyota Prius säkerhet
  Kan jag hyra en bil med en New York villkorad licens?
  körtillstånd regler och föreskrifter