hur hyra en bil om du är under 21 år

hur hyra en bil om du är under 21 år

Om du är myndig drivande ålder, kan det vara nödvändigt att hyra en bil. De flesta biluthyrning är speciellt riktade till personer över 25 år. Det är så en förare kan ha en bevisad färdregistreringen och erfarenhet flesta förhållanden. Om du är yngre än 25, eller ännu yngre än 21, det finns många fler regler, men det är fortfarande möjligt att hyra en bil
1.
Kontakta uthyrningsfirman och se om företaget hyr bilar till personer under 21 år. Mer än sannolikt Företaget uppmuntrar det, men många platser hyr fordon till personer under 21.
2.
Visa upp till hyra anläggningen med antingen en familjemedlem eller en förare över 25 år. Du behöver vanligtvis registrera dig för uthyrning i person och du behöver en cosigner. Detta placerar en del av bördan på cosigner om du skada på fordonet.
3.
Presentera ditt körkort, bevis på försäkring och bil registreringen till hyra anläggningen. De kan kontrollera din färdregistreringen att se om du någonsin har varit inblandade i en olycka. Om du har, får företaget inte hyra bil för dig.
4.
Gå med i Facebook för försäkringen. Eftersom du är ung, kommer det biluthyrning förmodligen kräva att du köper bilen försäkringen.
5.
Välj den bil du vill hyra. High-end fordon kan spärras för dig. Dessa fordon är dyra att underhålla och dyra att ersätta, och hyrbil företaget vill inte ta chansen att ge ut det till någon så ung.
6.
Tillbaka bilen i tid med tanken full. Många företag slår dig med en stor avgift för att inte bränsletanken fylls.


Relaterade artiklar


hur man byter körfält med backspeglar
hur de ska hålla sig vaken under körning
Missouri motorcykel säkerhetsutrustning krav
olyckor orsakade av mobiltelefon använda
buss säkerhet för barn
hur man byter växel i en Mazda3
hur ta reda på om jag har några biljetter
vad man ska göra om du misstänker att någon använder ett stulet registreringsskylt?
Toyota Prius säkerhet
hur man får ut av första växeln