hur du ansluter en bogsera dolly

hur du ansluter en bogsera dolly

En bogsera dolly är ett säkert och bekvämt sätt att transportera en bil. För den som flyttar en längre sträcka, en bogserlina dolly kan spara en resa genom att du kan dra dig bil bakom din flyttbil. De flesta flyttbil företag erbjuder både en bogserlina dolly och en bil bärare. Den typ av bil du har ska vara avgörande i ditt beslut. Om du har en framhjulsdriven bil, en bogserlina dolly är det bästa alternativet. Om du har en bakhjulsdriven bil, då en bil bärare är det bästa

Du behöver:.
Lastbil med dragkrok.
Bogsera Dolly.
Bilen.

ansluta din Blånor Dolly


1.
Se till att bogsera dolly låsanordningen är helt öppen. Placera bogsera dolly kopplet över hitchball av din dragtruck. Kontrollera att kopplingen sitter ordentligt på hitchball.
2.
Lås bogsera dolly kopplet på plats. Om din bogsera Dolly har en låsspak, för spaken helt ner och in låspinnen på plats. Om du har en åtstramning hjul, rotera den tills det är tätt. Dra upp den bogsera dolly att se till att den inte kommer bort hitchball.
3.
Sätt den elektriska kontakten från bogsera dolly i elektriska fält i dragtruck. Kontrollera varselljus, bryta ljus och blinkers på bogsera dolly att säkerställa rätt funktion. Använd inte bogsera dolly Om lamporna inte fungerar korrekt.
4.
Cross säkerhet kedjor från bogsera dolly under tungan för dolly och sätt i kedjorna genom öglorna på stötfångaren av dragtruck, och skruva sedan kroken i bogsera kedjor. Säkerställa tillräckligt med slack i säkerhet kedjor för att möjliggöra dolly att vända normalt.
5.
Se dragtruck och bogsera dolly är på plan mark och i rak vinkel. Lägg däcket banden utanför av däcket ramper. Lossa låspinnen och luta dolly plattformen tillbaka så däcket ramper vilar på marken.
6.
Kör din framhjulen på påfarten tills du kommer till däcket stannar. Fordonets vikt kommer att orsaka plattform för att återgå till upprätt position. Check din bil att se till att den är centrerad och vilar stadigt på bogsera Dolly. Byt ut låspinnen på plattformen låset.
7.
Secure däcket band över däck och Ratchet däcket banden tills hårt. Placera säkerhetsnål eller klipp på spärrhandtag på plats för att säkra dem i låst läge. Fäst säkerhet kedjor från bogsera dolly till ramen av fordonet.
8.
Frigör parkeringsbromsen innan du flyttar bilen i släptåg Dolly. Se till att din ratten är låst med framhjulen pekar rakt fram. Kör fordonet en hundra meter eller så, stanna upp och inspektera bogsera Dolly. Om allt är i sin ordning du är redo att bogsera bilen.


Relaterade artiklar


Hur du tar en defensiv körning kurs i Texas
hur man lär sig defensiv körning
manuell växellåda tutorials
TomTom GPS information
hur man ska bekämpa ett stopp biljett tecken trafiken
hur man byter däck kedjor
hur man kan sitta under körning
krav på de studerande tillstånd i Virginia
hur man förnyar ett körkort tidigt i Texas
hur du väljer ett bra advokat om du är åtalad för ett DUI