Dodge Dakota 4x4 bogsering av

Dodge Dakota 4x4 bogsering av

När tänker på Dodge fordon, kan många människor förlorar Dodge Dakota i shuffle. Denna lilla lastbil är bra för dragande och bogsering, även om folk ofta tänker på Dodge Ram som den enda bilen kunna dra tunga laster. Även om det är inte den största eller bästa av Dodge lastbilar bör Dakota vara långt från ignoreras

Du behöver:. .
Tow dolly
Bogsera fordonet.

Bogsering Capabilities

Dodge Dakota kan dra upp till 7. 000 pounds med V-6 motor i den. Dock är skumt för lastbilen inte materiel, måste du köpa en via Dodge servicecenter på ett återförsäljaravtal eller genom en eftermarknad bolag. För många år Dakota har på toppen av sin klass bogsera betyg på medelstora lastbilar, nästan dubbelt så bogsering kapacitet Chevy Colorado och Toyota Tacoma. På grund av detta, många människor går med den för bogsering sina båtar och trailers, och av goda skäl.

Bogsering information

När du är bogsering vid lägre hastigheter, bör du hålla Dakota i lägre växlar för att hjälpa överföringen. Enda gången lastbilen ska vara i bil eller högre växlar är när man "cruisar vid högre hastigheter på en motorväg eller öppet område. Annars fastnar i de första växlarna är optimal vid dragning. Om du bogserar en bil, se till att bilen är i neutralläge, annars kan det skada både fordon och lämna er båda bogseras

Se till att alla anslutningar gjorts på fordonet och trailern för. absolut säkerhet. Vid anslutning av två i lås, också använda metall kedjor i fall skumt lossnar. Metallen kedjor arbetet genom att haka genom allt som bogseras med kedjan, varje krok i slutet av kedjan ansluter i öglorna på varje sida av hake i Dakota.

Om det finns lampor som måste anslutas, se till att kablarna är ansluten till bromsen ledningar under Dakota, utformad för situationer som denna. Om vad du bogserar inte har bromsljus, köpa uppsättningen från en butik delar och montera dem.

Efter dessa instruktioner kommer inte bara tillåter dig att dra någonting under 7,000 pounds men också förlänga livet på ditt fordon.


Relaterade artiklar


hur man kör artigt och professionellt
sätt att minska bilolyckor
hur man sätter på bromsen Road Rage
historia vindskydd
vilka är de säkraste däcken?
street racing lagar
vikten av bilbälten
släp tips
hur man hyra 12 till 15 passagerare van
snökedjor storlek guide