DMV tillståndskrav

DMV tillståndskrav

Att lära sig att köra är en viktig milstolpe i tonåren. Och även om föräldrarna kan frukta dagen deras barn börjar köra, tonåringar ser fram emot den frihet som den ger. Villkoren för att erhålla en förares tillstånd är olika i varje stat. Du måste kolla med din statens Institutionen för motorfordon (DMV) för att avgöra hur de ska uppfylla dina krav

Funktion

Ett tillstånd ger dig begränsad körning privilegier. Ett tillstånd kan du lära dig att köra så att du kan uppgradera till ett körkort (efter att du passerar din statens DMV förare krav).

Ålder

stater sätta sina egna ålderskrav. Till exempel i New York måste du vara minst 16 för att köra. Men enligt Georgien Department of Driver Services, kan du få körkortstillstånd när du är femton.

Missuppfattningar

Bara för att du har en förares tillstånd i ditt tillstånd, inte automatiskt betyda att du får köra i en annan stat. Om ert land har en lägre drivande ålder, kan du kanske inte att köra i en stat där du är yngre än den ålder som krävs. Kontrollera alla lagar innan de kör bil i en annan stat.

Avgifter

Kolla med din statens DMV om arvode. Du måste betala en viss summa pengar för att få en förares tillstånd.

Överväganden

Förutom en vision examen, måste du passera en skriftlig tentamen för att få en förarens tillstånd. Denna tentamen kommer att testa dina kunskaper om trafikregler och skyltar.


Relaterade artiklar


hur man kan sitta under körning
Är det säkert att ansluta en punktering?
flyttar kränkning definition
hur man utplåna en gammal fortkörning biljett i Missouri
hur man kan övervaka din tonåring körning
scooter skyddsronder checklista
gemensamma bil säkerhetsproblem
hur man kör en skoter
motorcykel bromsteknik
hur man får ett körkort i Kanada