hur man installerar en säkerhetsbälte förlängning

hur man installerar en säkerhetsbälte förlängning

Bilbälte förlängare är utformade så att större förare bekvämt åka i en bil utan att äventyra säkerheten. Även om ett flygbolag är säkerhetsbältet förlängare fästs enkelt på anslutningen slutet av säkerhetsbältet, i en bil det är permanent installerad på ankare änden av bältet. Installera säkerhetsbältet förlängning är inte svårt, men det måste göras korrekt för att det ska ge skydd i händelse av en olycka

Du behöver:.
Bilbälte extender
. Hex bult, mutter och bricka (vanligen ingår som förlängare hårdvara).
Skiftnyckel.


1.
Följ säkerhetsbältet till dess fästpunkt, som vanligtvis är på dörrkarmen eller på sidan av stolen. Pop bort eventuellt material som kan hus bulten som förankrar botten höftbältet till bilen. Med hjälp av skiftnyckeln, ta bort bult, mutter och bricka säkerhetsbältet berget.
2.
Observera att säkerhetsbältet förlängare har en böjd, metall slut. Placera ankaret sexkantsbulten att du bara bort genom detta syfte, och sedan förankra den tillbaka till sin ursprungliga hålet som du tog bort den från. Dra åt ordentligt med skiftnyckel.
3.
Ta insexskruven som följde med säkerhetsbältet Extender och placera det till slutet av bilbältet att du bara bort den andra bulten från. Placera sedan bulten genom den raka änden av bältet extender så att slutet av säkerhetsbältet extender är fastsatt i slutet av den ursprungliga säkerhetsbältet. Kontrollera att bulten är placerad så att den platta huvud kommer lägga sig mot sätet eller föraren. Lägg den medföljande mutter och bricka, och dra åt ordentligt med skiftnyckel. Detta kommer att ansluta sig säkerhetsbältet och förlängare.
4.
Testa församling säkerhetsbältet förlängning genom att ge några snabba bogserbåtar på bandet.

Tips och varningar


 • Plocka upp lite extra hex skruvar, muttrar och brickor i fall du förlorar en under installationen. Detta förhindrar att det är nödvändigt att skjuta upp installationen.
 • Det är viktigt att du följer anvisningarna noga när du installerar ett säkerhetsbälte förlängning. Om du har instruktioner som följde med din anknytning, konsultera först.


 • Relaterade artiklar


  tips & tricks för parkering av en bil
  hur du pumpa din egen gas säkert
  om Toyota Prius "säkerhetsfunktioner
  hur du tar bort den döda vinkeln i en spegel
  hur till vända runt från det gröna bältet tunnelbanestationen I-95 ramp
  hur man styr ilska i rusningstrafik
  hur man spelar första-at-the-scene-of-the-bil-olycka roll
  hur man fixar blinda fläckar i bilen
  hur man får ut av en Arizona foto radar biljett
  hur man ser bra att köra en ny eller begagnad bil